National

Monica Macovei: Senatorii au pus un nou pumn in gura Justitiei si l-au scapat pe Vosganian

Publicat: 12 feb. 2015
1

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca senatorii au pus din nou „un pumn in gura Justitiei” si l-au scapat pe senatorul Varujan Vosganian, membru PNL, de urmarirea penala.

„Ceea ce s-a intamplat in Senatul Romaniei este o rusine. Senatorii sa ne spuna cum au votat astazi (n.r.- joi) in cazul Vosganian. Senatorii au pus din nou un pumn in gura Justitiei si l-au scapat pe senatorul Varujan Vosganian, membru PNL, de urmarirea penala. Este a doua oara cand Varujan Vosganian este ‘mai egal’ in fata legii decat toti ceilalti romani, doar pentru ca parlamentarii PSD si PNL vor si pot. Si PSD si PNL au aratat astazi, din nou, ca una spun si alta fac, si ca declaratiile de dupa consultarile de la Cotroceni au fost doar minciuni”, subliniaza Macovei, joi, intr-un comunicat de presa,

Senatorii au respins, joi, solicitarea procurorului general, Tiberiu Nitu, privind incuviintarea inceperii urmaririi penale in cazul fostului ministru al Economiei Varujan Vosganian. S-au inregistrat 71 de voturi „impotriva”, 57 „pentru”, iar cinci voturi au fost anulate. Din totalul de 168 de senatori, doar 132 si-au exprimat votul, care a fost secret, cu bile.

Comentarii
  • 1. Nu senatorii l-au scapat ci PDL revopsit in PNL. Daca e nevoie de majoritate pentru preluarea puterii totale de aliatii lui Basescu, atunci e nevoie si de Vosganian pentru crearea si pastrarea acelei majoritati.
    2. Daca s-a ajuns in tara asta sa vorbeasca despre justitie Monica Macovei cea care, in numele lui Basescu, a distrus justitia atunci nu mai avem scapare. Vine sfarsitul lumii.

  • macovei uita ca legile trebuie respectate(probabil un obicei profesional),daca nu sunt bune ,ele sa fie modificate,dar respectate pana la modificare,daca legea cere un vot,acel vot trebuie respectat si nu trebuie sa fie facut la indicatiile partidului sau ale altora(doar daca aceste indicatii corespund cu propriu crez),daca-i secret sa fie secret(nu secret la vedere!),daca procedam cum vad ca se incearca acuma, practic incalcam legea, felicitandu-ne ca o aparam!

Adauga un comentariu