National

Monica Macovei si Cristian Preda isi declara sustinerea pentru candidatura Sulfinei Barbu

Publicat: 12 apr. 2012
1
Europarlamentarii Monica Macovei si Cristian Preda isi declara sustinerea pentru Sulfina Barbu, care va candida din partea PDL pentru Primaria Sectorului 4 la alegerile din 10 iunie, scire Mediafax.
„Ma bucur mult ca Sulfina Barbu este candidatul PDL la Primaria Sectorului 4 pentru ca este o persoana onesta, puternica si tenace, care a dovedit deja calitati de manager si administrator„, sustine Monica Macovei, intr-o declaratie de presa.
Europarlamentarul PDL arata ca Sulfina Barbu si-a propus de-a lungul timpului obiective realiste, pe care le-a urmarit si le-a realizat, Macovei amintind ca aceasta a eliminat „steguletele rosii” pe mediu, contribuind astfel la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana.
Macovei a mentionat, de asemenea, ca Sulfina Barbu a sustinut de la inceput Codul etic in PDL si chiar l-a impus in Organizatia de Femei inainte ca acesta sa fie adoptat de Biroul Permanent National.
„Sunt convinsa ca va aplica principiile de integritate si competenta la Primaria Sectorului 4 si ca va avea o agenda construita exclusiv pe baza intereselor locuitorilor din sudul Capitalei”, sustine europarlamentarul democrat-liberal.
La randul sau, europarlamentarul Cristian Preda saluta „cu multa caldura”, pe blogul personal, candidatura Sulfinei Barbu la Primaria Sectorului 4 si anunta ca, in calitate de membru al organizatiei PDL din acest sector, va sprijini campania colegei sale.
Preda scrie ca este prima data cand un fost ministru decide sa intre intr-o competitie pentru un sector din Bucuresti, dupa ce Traian Basescu a inaugurat seria fostilor ministri care au concurat pentru Primaria Generala.
„Experienta administrativa a Sulfinei Barbu e cu mult mai semnificativa decat cea a lui C. Popescu Piedone. Pe de alta parte, Sulfina Barbu are un portret politic bine conturat: spre deosebire de primarul in functie, care a fost ales cu sprijinul PSD, desi avea eticheta PUR, pentru ca apoi sa cocheteze vreun an cu UNPR, doar pentru a reveni acum doua saptamani in bratele lui Dan Voiculescu”, arata europarlamentarul democrat-liberal.
El afirma ca, in schimb, Sulfina Barbu s-a aratat stabila in optiunile politice si previzibila in actiune.
In opinia sa, ar fi bine ca macar un sector din Bucuresti sa voteze o femeie, in conditiile in care nu sunt prea multe candidaturi feminine in politica romaneasca.
„Sulfina Barbu s-a batut pentru cauza femeilor in politica in mod decent si cu eleganta. E alternativa la un mod strident si nevolnic de a face politica. (…) Asa cum Piedone l-a facut uitat pe Inimaroiu, tot asa candidata PDL poate sa-l faca uitat pe primarul care a inventat si mentinut PUR/PC in viata Capitalei”, scrie Cristian Preda.
Comentarii
  • cata votca trage sugativa asta pe zi?are o fata de bautoare fruntasa,de-ti vine sa-i iei si apa din fata nu numai bautura.asta este celebra femeie comisar?cred ca pe vremea impuscatului, cand venea la o ancheta de furt de papusoi de pe tarlaua comunista si se ratoia putin la bietul taran,omul anchetat spunea si ce n-a facut.urata-i doamne!pe asta legea lustratiei nu a atins-o?

Adauga un comentariu