Sport

Monica Niculescu, decisa sa mearga la Olimpiada de la Rio: „Am si eu temeri”

Publicat: 11 iul. 2016
1

Monica Niculescu a declarat ca este în mare masura convinsa ca va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. La fel ca si în cazul Simonei Halep, virusul Zika este cel care o pune pe gânduri pe jucatoarea care a participat duminica la Kids Day, în cadrul turneului BRD Bucharest Open, competitie care este in direct la Digi Sport începând de ieri.

„Simona a zis ca se mai gândeste. Nu vreau sa intru eu în detalii. În principiu, eu o sa joc la Olimpiada, sa vedem. Sper sa fiu sanatoasa, pentru ca am avut unele probleme de sanatate si sper sa fie bine. Am si eu temeri, normal. Am mai vorbit cu niste doctori, ei zic ca e ok, dar sa vedem. Unii doctori zic ca e ok, altii zic ca nu e ok. Deci trebuie sa vedem clar care e situatia. Am înteles ca e o problema daca esti însarcinata, acum nu stiu ce se întâmpla daca nu esti”, a spus Niculescu.

În ceea ce priveste o posibila retragere a Simonei Halep, a 47- jucatoare a lumii a adaugat: „Importanta este sanatatea, am spus mereu asta. Au fost probleme si la Istanbul, unde eu nu m-am dus. Deci importanta este sanatatea. Eu cred ca Simona va lua o decizie buna, oricare va fi, eu voi fi alaturi de ea. Numai ea poate sa ia decizia, nu stiu ce sa zic. Într-adevar, este îngrijorator, si eu ma gândesc ce se întâmpla. Trebuie sa vedem”.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor avea loc în perioada 5-21 august. Portdrapelul României în Brazilia va fi gimnasta Catalina Ponor. Tenisul va fi reprezentat în mod normal de Simona Halep (simplu), Irina Begu, Monica Niculescu (simplu si dublu), Horia Tecau si Florin Mergea (dublu). Ramâne de vazut însa care va fi decizia Simonei Halep. Turneul din Capitala este dotat cu premii totale de 226.750 dolari.

Adauga un comentariu