Sport

Monica Niculescu este gata sa dea lovitura la Bucharest Open: „Imi place mult”

Publicat: 08 iul. 2015
1

Monica Niculescu a venit cu un moral excelent la Bucuresti pentru BRD Bucharest Open. Jucatoarea din România a ajuns pâna în turul patru la Wimbledon, iar în ultimele saptamâni a mai câstigat turneul ITF de la Marseille si a jucat finala de la Nottingham. La turneul din capitala este favorita numarul patru.

„Totul a mers incredibil, a început sa-mi placa foarte mult iarba si sunt putin trista ca trebuie sa plec de pe iarba, dar începe acum zgura, putin hard. Mie îmi place aceasta suprafata”, a declarat Niculescu.

Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Sorana Cîrstea sunt celelalte românce intrate în cursa pentru trofeu la BRD Bucharest Open, care va fi în direct la Digi Sport, în perioada 11-19 iulie. „Mie îmi place foarte mult sa joc acasa, sper sa vina cât mai multa lume, sa fie acolo alaturi de noi. M-am simtit extraordinar anul trecut si sper si anul acesta”, a completat Monica.

Anul trecut, Monica Niculescu a ajuns pâna în semifinale la Bucuresti, unde a fost eliminata de Simona Halep, care a si câstigat trofeul. Halep nu va juca anul acesta în România.

Adauga un comentariu