Sport

Monica Niculescu, in forma maxima înainte de meciul Romaniei din Fed Cup

Publicat: 03 apr. 2016
1

Monica Niculescu este în forma înaintea meciului cu Germania din barajul de mentinere în Cupa Federatiei, programat în 16-17 aprilie, la Cluj. A demonstrat-o la turneul de la Miami, unde a ajuns pâna în „optimi” la simplu si în semifinale la dublu. Românca si Margarita Gasparyan au fost învinse în trei seturi de favoritele numarul 4, Timea Babos si Yaroslava Shvedova.

„Sunt foarte multumita de jocul de azi, am luptat, nu am ce sa-mi reprosez. Vad un viitor bun pentru noi, îmi place foarte mult cum ma înteleg cu ea, îmi place ca sta pe partea dreapta, mie îmi place sa stau pe rever”, a recunoscut Niculescu, pentru Digi Sport. Niculescu a renuntat sa joace, saptamâna viitoare, un turneu pe hard, la Katowice. Românca vrea sa pregateasca meciul cu Germania, echipa care are patru jucatoare în top 50 mondial – Angelique Kerber, Andrea Petkovic, Sabine Lisicki si Annika Beck.

„Trebuie sa începem sa ne antrenam pe zgura, pentru ca avem jumatate de an – un an numai pe hard. Nu va fi usor. Ne dorim victoria si va fi o disputa incredibila, care pe care. Vad un meci foarte greu”, a adaugat ocupanta numarului 33 WTA. Meciul de la Cluj se va disputa cu casa închisa. „La Cluj, când am jucat, a fost incredibil. Mi-a placut. 7.000 de persoane sa-ti strige numele a fost senzational. Eu abia astept sa vin si am înteles ca si de data aceasta vin toti, deci s-au ocupat toate locurile. Avem nevoie de ei”, a încheiat Monica. România ocupa locul 9 în clasamentul mondial, în timp ce Germania este pe 4.

Adauga un comentariu