Sport

Monica Niculescu, in sferturile probei de dublu, la Nottingham

Publicat: 11 iun. 2015

Perechea romano-spaniola Monica Niculescu/Arantxa Parra Santonja s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA pe iarba de la Nottingham, in Marea Britanie, gratie victoriei cu 6-4, 7-6 (2) in fata cuplului format din taiwaneza Hao-Ching Chan si rusoaica Ala Kudriavteva, favoritele numarul trei.

Miercuri, Monica s-a calificat in sferturile probei de simplu, dupa un meci maraton de trei ore, iar, joi, a reusit sa ajunga in sferturi si la dublu a turneului dotat cu premii totale de 226.750 dolari, la capatul unui meci care a durat o ora si 35 de minute.

Niculescu va juca in sferturi, la simplu, cu britanica Johanna Konta, care a dispus de Monica portoricana Puig in trei seturi, 4-6, 6-4, 7-6 (5), setul decisiv fiind jucat joi, dupa ce meciul a fost intrerupt miercuri seara.

In varsta de 27 de ani, Monica (Nr. 61 WTA), si-a asigurat un cec de 5.900 dolari si 60 puncte WTA. Jucatoarea noastra nu a mai intalnit-o pana acum pe Konta, aflata pe locul 147 in clasamentul mondial.

In competitia de dublu, Niculescu si Parra Santonja au deja „in buzunar” un premiu de 1.820 dolari si 60 de puncte WTA, iar in sferturi vor infrunta cuplul britanic Jocelyn Rae/Anna Smith.loading...

Adauga un comentariu