Sport

Monica Niculescu si-a stabilit obiectivul, dupa prima victorie obtinuta la Rio

Publicat: 07 aug. 2016
1

Dupa ce a adus prima victorie la simplu pentru România în istoria Jocurilor Olimpice,Monica Niculescu a prins curaj si viseaza sa urce pe podium la Rio. Jucatoarea de 28 de ani s-ar putea înscrie si în proba de dublu mixt, unde ar putea face pereche cu Florin Mergea.

„Îmi doresc foate mult sa luam o medalie, dar nu stiu unde – la simplu, la dublu, la dublu mixt. Florin e fericit, ar vrea sa joace cu mine. Din câte am înteles, daca am câstiga doua meciuri, am lua si o medalie„, a declarat Niculescu, pentru site-ul COSR, dupa victoria în doua seturi obtinuta în fata Veronicai Cepede, din Paraguay. Monica Niculescu participa si la dublu, alaturi de Irina Begu, si este încrezatoare ca poate obtine un rezultat bun, dupa ce a jucat finala la Montreal, saptamâna trecuta, în tandem cu Simona Halep.

„Luam pas cu pas si ma bucur ca am câstigat primul meci la simplu. Îmi doresc sa ma simt pe teren la fel cum m-am simtit azi (ieri – n.r.). si la dublu sper sa fie bine, pentru ca Irina este în forma buna”, a spus ocupanta locului 56 în clasamentul mondial.
În privinta întâlnirii cu Cepede, românca s-a declarat multumita de jocul prestat, mai ales ca a avut unele probleme medicale care au obligat-o sa ajunga în Brazilia chiar în dimineata meciului.

„Nu a fost usor. Am avut instructiuni clare de la antrenor sa scurtez punctele, pentru ca am venit abia de dimineata. Am avut niste probleme de sanatate si a trebuit sa merg acasa, sa vad niste doctori sa ma ajute sa ma recuperez. Multumesc întregii echipe ca m-a sustinut, m-am simtit foarte bine pe teren”, a precizat Monica Niculescu.

Adauga un comentariu