Stiri

Monica Pop, anunt de ultima ora despre starea lui Mihai Constantinescu

Publicat: 12 iul. 2019
17

Vesti de ultima ora despre Mihai Constantinescu, dupa 2 luni de coma. Celebrul artist se afla, in continuare, pe patul de spital, tinut sub supraveghere continua de catre medici. Acestia se pastreaza rezervati in declaratii, iar sotia lui Mihai Constantinescu, prietenii si toti cei care l-au cunoscut, ascultat si admirat se roaga, in fiecare zi, pentru ca starea de sanatatea artistului sa se imbunatateasca.

Mihai Constantinescu a fost vizitat, la spital, de medicul oftalmolog Monica Pop, iar prin intermediul acesteia au aparut informatii de ultima ora. Referindu-se la ipoteza ca Mihai Constantinescu ar putea fi deconectat de la aparte, Monica Pop a declarat ca sotia artistului, Simona Secrier, nu ar fi niciodata de acord cu asa ceva. "Mihai nu e singur", spune Monica Pop.

"La Reanimare nu intra oricine. In afara de sotie, nu intra alte persoane, ca pacientii sa fie protejati de microbi. Eu sunt prietena cu ei si m-am dus inopinat. Am fost placut impresionata de ceea ce am vazut. Se stie ca eu am o privire critica. Dar am fost revoltata de speculatiile ordinare si am vorbit cu sefa de la Terapie Intensiva, prof. dr. Ioana Grintescu si cu medicul curant, care, pe langa talent, pun suflet si incearca ultima sansa. Mihai nu e singur. La Terapie Intensiva sunt mai multi pacienti si sunt foarte bine ingrijiti. Oamenii trebuie sa stie aceste lucruri, pentru ca multi refuza sa mai mearga la spital din cauza reportajelor negative de la tv", a declarat Monica Pop.

Mihai Constantinescu "lupta", spune Monica Pop, iar medicii "fac tot ce este posibil" chiar si atunci cand "sansele sunt minime".

"Medici si personal foarte competenti si dedicati. Fac tot ce e posibil. Uneori, e, alteori… Dar nu abandoneaza nici cand considera ca sansele sunt minime. Prietenul Mihai, stabil. Eforturi intense. El lupta, alaturi de colegii mei", a scris doctorita Monica Pop in mediul online.

Adauga un comentariu