Cancan

Monica Roșu e însărcinată! Cum a aflat că va fi mămică

Publicat: 23 sept. 2020
Monica Roșu e însărcinată
Fosta mare gimnastă a anunțat că este însărcinată și așteaptă primul copil

Fosta mare gimnastă Monica Roșu e însărcinată. Fericitul anunț a fost făcut chiar de către ea în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV. Culmea, ea a reușit să-și păcălească, până acum, fanii, cu toate că este în al doilea trimestru de sarcină.

Monica Roșu a anunțat că este însărcinată, miercuri dimineața, în direct la Pro TV. Anunțul a fost făcut în emisiunea Vorbește lumea, prezentată de Adela Popescu și Cove. Cu toții s-au mirat cum de a reușit fosta gimnastă să nu fie „descperită” deși ajunsese la cinci luni de sarcină, iar burtica de graviduță devenise vizibilă! Ea spus că nu s-a ascuns cel puțin după ce a fost sigură, adică atunci când avea cam trei luni de sarcină.

Fosta gimnastă Monica Roșu e însărcinată

Monica Roșu a venit în platoul emisiunii de pe Pro TV cu vestea zilei de miercuri: e însărcinată! Cu toții au felicitat-o, dar au și întrebat-o cum a reușit să se ascundă de fanii curioși? Monica a răspuns naturat, râzând, că nu s-a ferit, dar detaliile de pe Instagram o cam… contrazic ușor. Toate pozele din ultimele luni, adică de când burtica de graviduță a început să fie vizibilă, sunt din spate sau în așa fel încât nu se se vede nimic! Așa a reușit Monica Roșu să nu dea de bănuit că este însărcinată și că va deveni, pentru prima dată, mămică. Și sunt multe instantanee ale Monicăi, în toate fiind cu zâmbetul pe buze. Firesc!

Cum a aflat că va fi mămică

Altfel, Monica Roșu avea să dezvăluie cum a aflat că este însărcinată, imediat ce s-a întors de pe litoral. A mai spus că ea și soțul ei, Vlad, vorbeau de un bebe încă de anul trecut.

„A venit în starea de alertă. Mă întorceam de la mare și am avut niște senzații ciudate. M-am dus la farmacie, să iau test. Vlad m-a văzut cu testul. L-am facut, am văzut că au apărut cele două liniuțe. Am rămas singură în baie și nu spuneam nimic. M-am dus cu testul în living, unde mă aștepta. E adevarat? Se pare că da. Asta a fost!”, a spus Monica Roșu.

A participat la Exatlon

În 2018, Monica Roșu a participat la Exatlon, emisiune pe care a părăsit-o după ce a ajuns la duel. În ediția din 25 noiembrie 2018, Monica Roșu a intrat la duel cu Mădălina, după ce Faimoșii au pierdut jocul de eliminare cu Războinicii. Atunci, gimnasta a decis să renunțe la duel și să plece acasa, lăsându-și coechipiera în continuare în competiție.

„Ar fi trebuit să fie un duel de eliminare între Mădălina Predoi și Monica Roșu. Partea cea mai lungă a Exatlonului a trecut, suntem din ce în ce mai aproape de final. Din păcate, din cauza mai multor accidentări, Monica Roșu nu mai poate continua. Ea este cea care astăzi își va lua la revedere de la echipa ei”, a spus Cosmin Cernat.

În altă ordine de idei, faptul că Monica Roșu e însărcinată e o veste nemaipomenită și îi dorim sarcină și naștere ușoară.

Adauga un comentariu