Cancan

Monica Tatoiu a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei

Publicat: 13 oct. 2021
femeia de afaceri Monica Tatoiu
Cel mai mare regret al Monicăi Tatoiu este acela că nu i-a spus niciodată tatălui ei că-l iubește

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, femeia de afaceri Monica Tatoiu a dezvăluit care este cel mai mare regret al ei. Totodată, femeia de afaceri a făcut declarații surprinzătoare despre familia ei.

„Nu știu dacă de iertare e nevoie. Îl visez pe tata când sunt momente grele care vin în viață. Tata e acolo, eu vorbesc cu tata. Îmi reproșez că nu i-am spus niciodată că-l iubesc. Noi tot timpul ne-am certat, el avea ideea că femeile sunt proaste, că femeile care fac artă sunt c****. (…) El fiind un mare doctor, un geniu”, a povestit Monica Tatoiu.

„Nu i-am spus niciodată că îl iubesc, pentru că am fost influențată de mama, care nu și-a iubit niciodată soțul. A fost o căsătorie aranjată. Nu i-am spus niciodată și nu l-am îmbrățișat niciodată. Nici nu știu unde e înmormântat tata, că eu nu le am cu morții și de-astea, dar din când în când îi fac o masă la un așezământ. Dau de mâncare. Eu trebuia să fiu băiat, așa a spus și tata, nu le am cu îmbrățișările. Nu i-am spus niciodată că îl iubesc. Asta e viața, emoțiile trec, regretele rămân”, a mai spus Monica Tatoiu la Kanal D.

Dezvăluiri despre familia Monicăi Tatoiu

Din anul 1988, Monica este căsătorită cu Victor Tatoiu, alături de care are un fiu, Victor. În urmă cu ceva timp, femeia de afaceri a dezvăluit că, imediat după ce a născut, fiul ei s-a îmbolnăvit, iar medicii nu i-au dat mari șanse de supraviețuire. Profund afectată de suferința fiului ei, Monicăi i-a trecut prin minte să se arunce de la etajul spitalului în care fiul ei era internat.

„L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta, și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt, și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine”, a spus Monica.

Într-un moment de luciditate, s-a rugat la Dumnezeu să îi vindece copilul. A doua zi, Victor a început să se recupereze, întărind credința femeii de afaceri, după cum a mărturisit chiar ea.

„L-am luat pe Victor de mână și m-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva”, a mai spus.

Fiul ei Victor este plecat din țară

Victor are acum 26 de ani, lucrează în străinătate, iar mama lui spune că este mai înțelept decât ea.

„Fiul meu a studiat 13 ani la Școala Americană care nu e acreditată. Mi-a zis că am făcut cea mai mare greșeală că l-am trimis acolo. Toți elevii care au venit în clasa a noua le-au luat-o înainte. Nu faceți ca mine. L-am trimis acolo de la grădiniță”, mai spunea Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu