Stiri

Monica Tatoiu a fost diagnosticata cu cancer, la numai 23 de ani. Trecutul dureros al celebrei femei de afaceri

Publicat: 15 sept. 2019

Monica Tatoiu si-a construit o imagine de femeie de o tarie incredibila, fiind considerata de multi o adevarata „doamna de fier”. Insa, chiar daca are o energie si un optimism debordant pentru cei 63 de ani ai ei, fosta femeie de afaceri a trecut si ea prin cumpenele ei.

Unul dintre cele mai grele momente din viata Monicai Tatoiu a fost momentul cand a primit un diagnostic crunt. La numai 23 de ani, a fost diagnosticata cu cancer, problemele de sanatate devenindu-i umbra tot restul vietii.

Monica Tatoiu, diagnosticata cu cancer
Sanatatea Monicai Tatoiu a fost greu incercata, probabil ca sa „echilibreze” norocul incredibil pe care l-a avut pe plan financiar si profesional. La numai 23 de ani, fosta femeie de afaceri a fost diagnosticata cu cancer in faza a doua.

A fost grav, chiar foarte grav. Monica Tatoiu a povestit ca a fost la un pas de moarte si ca, dupa ce a invins boala, aceasta a recidivat, doar trei ani mai tarziu.

„Am avut o problema la 23 de ani si era sa mor: cancer in faza a doua. Tata nu a vrut sa-mi puna el diagnosticul, fiindca nu poti fi doctor pentru propria familie. Am reusit sa depasesc momentul cu ajutorul unor prieteni ai tatei. De trei ani de zile boala a revenit. Mi-am facut niste analize si doctorul mi-a zis ‘Puteti sa muriti in orice clipa’ (…). Sunt lucruri la care refuz sa ma gandesc. Am o problema la sold, probabil ca in doi-trei ani ajung in scaunul cu rotile. Sunt zile in care trag piciorul dupa mine, dar continui sa schiez, sa dansez”, povestea Monica Tatoiu, acum cativa ani.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit