Cancan ultimă oră

Monica Tatoiu are sufletul îndurerat după pierderea unei ființe dragi: „Avea 21 de ani”

Publicat: 02 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Monica Tatoiu traversează o perioadă de doliu la întoarcerea în țară, după ce a fost nevoită să își prelungească vacanța începută în prima lună de primăvară pe Insula Reunion. După ce a publicat un mesaj trist în memoria ființei pierdute, afacerista a oferit mărturii emoționante în cadrul unui interviu.

Monica Tatoiu are sufletul îndurerat după pierderea unei ființe dragi

Durere și lacrimi sunt în sufletul Monicăi Tatoiu de ieri, de când a revenit în România și a ajuns acasă. Ea a aflat că Dodo, pisica pe care o avea în grijă de 21 de ani, a murit la scurt timp după ce aflase că rezultatele unor analize au avut valori normale.

“Dodo a fost pisica cu care ne-am mutat în casa asta în 2001, în aprilie. Dodo avea 21 de ani. Analizele ei ieșiseră perfecte și acum trei săptămâni nu ne-au spus. A coborât de pe canapea, s-a așezat pe masa din sufragerie și dimineața au găsit-o moartă.

Am o pisică care nici nu vrea să vorbească cu mine. Nici nu se uită la mine. Nici nu vrea să mă bage în seamă. Știu că le-a fost dor, dar și mie mi-a fost dor de ele. Mi-a fost mai dor de pisici, decât de fiul meu care e pe picioarele lui”, a declarat Monica Tatoiu pentru emisiunea “Star Magazine”.

În mesajul postat pe Facebook ieri, vedeta a mărturisit: “Am ajuns acasă. Am aflat cu durere că Dodo, pisica mea de 21 ani, a murit acum trei săptămâni în somn. Nicio bucurie nu mai este completă în aceste vremuri”, iar apropiații și fanii i-au lăsat numeroase gânduri pozitive și au încurajat-o ca să treacă mai ușor pentru pierderea suferită

“Bine ați revenit acasă! Îmi pare rău pentru Dodo. Dumnezeu a dus-o într-o lume mai bună de unde vă veghează și pe dumneavoastră!”,“Îmi pare rău pentru pierderea suferită”, “Bine ați revenit acasă… Într-adevăr e foarte tristă vestea… sunteți o femeie puternică și treceți și peste asta. Poate e mai bine că nu ați văzut-o. Așa a fost să fie.?”, “Bine ați ajuns sănătoși acasă! Oare de ce animăluțele mă impresionează mai mult decât unii oameni!?!? Lumină pentru suflețelul Dodo!”, “Bine ai ajuns cu bine acasă. Îmi pare rău de Dodo?” sunt doar cinci dintre comentariile strânse de postarea afaceristei.

Monica Tatoiu, declarații acide după ce s-a întors în România

La câteva ore bune după ce a împărtășit durerea pe care o simte de când a aflat că felina sa a părăsit această lume, Monica Tatoiu a lansat declarații acide pe aceeași platformă de socializare. În vacanța exotică, dar și în săptămânile care au urmat după ce s-au închis aeroporturile din cauza pandemiei de coronavirus, afacerista l-a avut alături pe soțul ei, Victor Tatoiu.

“După 108 zile petrecute pe două continente, din care 71 zile fugind de perspectiva de a fi ilegal băgată în detentie într-un lagăr de carantinare sau mai apoi în detenție la domiciliu, la întoarcere, ca om, înca liber, mi-am adus aminte cum bietul Brâncuși a spus, acum vreo 80 ani, când s-a mai întors prin România: «V-am lăsat săraci și proști, v-am găsit și mai săraci, și mai proști»”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook

Adauga un comentariu