Actualitate

Monica Tatoiu, dezvaluiri despre divortul dintre Pelinel si Boureanu

Publicat: 13 ian. 2016

In urma scandalului dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel, a iesit la iveala un capitol mai vechi din viata blondei, si anume mariajul esuat cu Cristian Boureanu.

Dupa noua ani de mariaj, Valentina si Cristian, au ales sa mearga pe drumuri separate. In presa au declarat ca divortul a fost de comun acord si ca au ramas prieteni.

 „Cristi a iubit-o foarte mult pe Valentina. A fost mentorul ei. A fost profesorul ei de viata. A invatat-o sa schieze, sa inoate, sa citeasca. Cand nu a mai putut sa ii ofere lux s-a terminat. Ea voia doar lux. Nu a apreciat si alte lucruri la omul de langa ea.”, a declarat Monica Tatoiu, prietena apropiata a cuplului Valentina Pelinel- Cristian Boureanu.

“Doar Dumnezeu stie. Nu vreau sa ma umplu de pacate, dar un lucru trebuie spus: sa spargi casa unui om cu copii este un pacat pe care il transmiti copiilor tai. Nu e de joaca chiar daca barbatul este imoral. Ce Dumnezeu leaga, omul nu are voie sa dezlege!

Toate femeile care intra in patul unui barbat insurat trebuie sa se astepte la acelasi tratament cand imbatranesc. Barbatii afemeiati sunt cei mai slabi masculi. Nu au incredere in masculinitatea lor si trebuie sa si-o demonstreze permanent. Sunt prada cea mai sigura pentru femeile lenese. Batranetea celor doua tipuri este foarte urata.”, a mai spus Monica Tatoiu.

Valentina Pelinel a anuntat, de curand, ca este insarcinata. Presupusul tata ar fi Cristi Borcea, care este casatorit cu Alina Vidican.loading...

Adauga un comentariu