Actualitate

Monica Tatoiu intervine în scandalul generat de George Buhnici. Ce crede femeia de afaceri despre această problemă

Publicat: 21 iul. 2022
Monica Tatoiu intervine în scandalul generat de George Buhnici. Ce crede femeia de afaceri despre această problemă
Monica Tatoiu consideră că George Buhnici ar fi avut cu totul alte intenții însă lucrurile au scăpat de sub control

Monica Tatoiu a luat și ea atitudine în scandalul stârnit de George Buhnici după ce a făcut anumite declarații cu privire la femeile care merg la plajă pe litoral. Femeia de afaceri consideră spusele vloggerului drept un derapaj sexist care nu are nicio scuză. Totodată, Monica Tatoiu precizează că bănuiește din ce cauză ar fi făcut Buhnici respectivele afirmații.

Scandalul iscat de declarațiile răutăcioase ale lui George Buhnici pare saă nu se mai termine și continuă să ia amploare. În urmă cu o săptămână, acesta le condamna pe femeile „cu vergeturi și celulită” de pe plajă, cerându-le să meargă la sală și să se îngrijească.

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală (…) Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâ*e și la bu*i? Aia vreau să văd la mare! (…) Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus George Buhnici, declanșând un val de indignare în rândul opiniei publice.

Monica Tatoiu intervine în scandalul generat de George Buhnici

După ce foarte mule vedete și persoane publice au luat atitudine cu privire la derapajul lui Buhnici, a venit și rândul Monicăi Tatoiu să ia atitudine. Astfel, femeia de afaceri a criticat dur spusele vloggerului și a precizat că dacă era soția lui, l-ar fi taxat cu „una după ceafă” pentru că se uită la alte femei pe plajă.

„Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac”, a precizat Monica Tatoiu pentru fanatik.ro.

Care ar fi fost adevăratele intenții ale lui Buhnici

Mai mult, Monica Tatoiu consideră că respectivele declarații sexiste reprezintă doar vârful asibergului. Astfel, ea suspectează că e ceva mai mult de-atât însă lucrurile au luat o turnură nefastă pentru fostul realizator al emisiunii „I like IT”. Așadar, femeia de afaceri crede că Buhnici a făcut acele declarațiile pentru a-și face reclamă și pentru a porni o campanie în urma căreia să câștige bani. Numai că totul a degenerat cum nu se poate mai prost pentru el.

„Pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus «Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme» și apoi și-a pierdut job-ul. Aceleași declarații nefericite. Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face”, a adăugat Tatoiu.
Comentarii
  • Ultima stoarfa. Nu stie unde este tacsu inmormantat si da lectii altora . mai apare si la TV . Sa nu stimezi pe cel ce ti-a lasat asemenea avere si nu ai cunoscut greutatile vietii ca toti ceilalti . ULTIMA GAINA de la AVICOLA

  • Cata importanta ii dati acestui pacalici si spuselor sale. Toti isi dau cu parerea. Nu mai consumati spatiu, timp, cuvinte pentru prostiile prostilor. Nu mai sunt subiecte?

Adauga un comentariu