Cancan ultimă oră

Monica Tatoiu nu are încredere în relația dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă

Publicat: 24 iul. 2021
Cristian Boureanu și Laura Dincă vor să se căsătorească, însă de câțiva ani aceștia bat pasul pe loc

Monica Tatoiu și-a spus punctual de vedere în ceea ce privește relația lui Cristian Boureanu cu Laura Dincă. Afacerista îl cunoaște pe fostul soț al Valentinei Pelinel încă de când acesta era un adolescent.

Monica Tatoiu credere că diferența de vârsta este chiar un impediment între Laura și Cristi. Și, potrivit acesteia, acest lucru va fi vizbil abia după ce dragostea nu va mai fi atât de mare ca la început.

Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune.”, a spus Monica Tatoiu.

Cristian Boureanu și Laura Dincă vor să se căsătorească, însă de câțiva ani aceștia bat pasul pe loc. Afaceristul spune că din cauza unor probleme nu au putut să organizeze marele eveniment.

„Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp”, spune el în urmă cu doi ani.

 

Adauga un comentariu