Bursa Barfelor

Monicuța și nervii de primăvară

Publicat: 14 feb. 2020

Și iată încă una, de data asta de la Derecția de Plante! Zice-se că tanti Monicuța Perdeluța a cam luat-o pe arătură în ultima vreme, pe motiv că ar urma să se despartă de iubi al ei. Cu această ocaziune (să fie într-un ceas bun!), pe fond de nervi și stres la inimă, madam Perdeluța cam ridică tonul pe la colegi. Acu’, nici colegii nu pun botu’ la toanele Monicuței, ba mai mult, cică, mai nou, nici nu îi mai răspund la telefon, ca să nu îi audă glăsciorul suav! Gurile rele spun că acești colegi așteaptă să i se rezolve nervii madamei și speră ca despărțitura să aibă loc cât mai repede, ca să nu mai aibă de suportat toane și mofturi de primăvară!

Comentarii
  • Sa vezi ce crize si ce isterica e Biancuta Danca de la Cuza Voda. Stiind ca fostul Robert e mare manager si nu o baga in vizor, tulai Doamne ce urla pe la ATI…. zici ca-s vreo 3-4 la cwrul ei…deh ca nici nu i-ar placea

  • Distrageti atentia cu nimicuri despre cucoana asta. Mai e careva in fosta echipa a lui Olaru care nu are dosar penal la Directia de Planturi? Institutia aia e plina de penali. Neamuri cu neamuri nu mai zic. Din primul pana in ultimul birou. Nu va mai desfiinteaza odata? Sa nu mai furati banii fermierilor. V-a pus cucoana la treaba? Ce v-ati suparat asa?

Adauga un comentariu