Hardware

Monitoarele Samsung Seria 7, disponibile acum in Romania

Publicat: 12 apr. 2012

Samsung Electronics a anuntat disponibilitatea noilor monitoare din Seria 7 pe piata autohtona. Noua Serie 7 de monitoare (SB750/TB750) include tehnologia de display wireless integrat (WiDi) de la Intel, pentru conectivitate sporita, dar si integrarea altor dispozitive mobile precum smartphone-uri si tablete, pentru mai multa flexibilitate si productivitate.

Noile monitoare Seria 7 au fost create sa raspunda nevoilor utilizatorilor de tablete si smartphone-uri, folosind noua conexiune mobila Mobile High Definition Link (MHL) compatibila cu Android. Acestia se pot bucura de continutul de pe dispozitivele lor mobile pe un ecran mai mare si, implicit, de un sunet de inalta calitate. Utilizatorii isi pot verifica mai usor smartphone-urile si, in acelasi timp, pot naviga pe Internet sau isi pot indeplini sarcinile de lucru pentru o experienta completa de utilizare.

Seria 7 este mai mult decat un monitor. Acesta include si functia Samsung Smart Hub, care le permite utilizatorilor sa acceseze o gama larga de aplicatii, precum Hulu Plus, Netflix, jocuri si altele. Aceste functii il fac parte integranta din conectivitatea de acasa sau de la birou.

Monitorul Seria 7 este prevazut cu un design asimetric si un panou subtire high-resolution, care le ofera utilizatorilor experiente vizuale de neegalat.

Samsung a declarat ca pretul estimat pentru noile monitoare Seria 7 este de 1559 RON (cu TVA).loading...

Adauga un comentariu

Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit