Secretele istoriei

MONSTRII care au UCIS zeci de milioane de oameni si au TERORIZAT o lume intreaga – Colectie RARA de fotografii color

Publicat: 16 mart. 2016

Conflictul armat generalizat, la mijlocul secolului al XX-lea, care a mistuit cea mai mare parte a globului si este considerat cel mai ucigator razboi neintrerupt din istoria omenirii, a avut in prim-plan tirania soldatilor germani sub conducerea lui Hitler. Gasiti mai jos fotografii color ale nazistilor din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Al Doilea Razboi Mondial a provocat moartea directa sau indirecta a peste 70 de milioane de oameni, aproximativ 3% din populatia mondiala de la acea vreme.

Vezi si Femeile in lupta. Fotografii rare din al doilea razboi mondial facute publice – GALERIE

Principalele teatre de razboi au fost Oceanul Atlantic, Europa Apuseana si Rasariteana, Marea Mediterana, Africa de nord, Orientul Mijlociu, Oceanul Pacific si Asia de sud-est si China. In Europa, razboiul s-a incheiat odata cu capitularea neconditionata a Germaniei naziste, la 8 mai 1945, dar a continuat in Asia pana la capitularea Japoniei – 15 august 1945.

In Germania exista o dorinta puternica sa se scape de limitarile impuse de Tratatul de la Versailles. In cele din urma, Hitler si partidul sau National Socialist au reusit sa cucereasca puterea in stat folosindu-se si de aceste sentimente populare anti-versaillese. Hitler a condus Germania de-a lungul unui proces care a fost marcat de: reinarmare, reocuparea Rheinelandului, unirea cu Austria (Anschluss-ul), incorporarea Cehoslovaciei si, in final, invadarea Poloniei.

Va prezentam o galerie foto in care veti vedea imagini inedite cu soldati germani din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Ne puteti urmari si pe mobil mcultural.bzi.ro si pe aplicatia online bzi.roloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit