National

Monstrul care si-a TORTURAT prietenul a fost RETINUT

Publicat: 29 apr. 2015
1
Tupeu fara margini din partea puscariasului din Mehedinti care si-a torturat prietenul. Lipsit de remuscari, a facut afirmatii uluitoare despre victima sa, in timp ce era dus de politistii la audieri. El a spus ca barbatul pe care l-a supus la tratamente de neimaginat a avut noroc ca nu a murit. Procurorii au decis sa il retina pentru 24 de ore, dupa ce ieri l-au lasat in libertate.
Un barbat din Mehedinti a fost sechestrat si torturat. Intregul plan a fost pus la punct de un consatean abia iesit din puscarie. Scenele terifiante s-au petrecut in localitatea Cioroboreni din judetul Mehedinti. Victima il cunostea pe agresor. S-au intalnit pe o ulita, iar atacatorul l-a rugat pe barbat sa-l duca acasa cu caruta. La poarta, fostul detinut l-a lovit pe barbat in moalele capului, l-a tras in casa, unde l-a sechestrat, l-a legat cu sarma de maini si de picioare dupa care i-a dat foc. 
„Dupa ce m-a batut, a luat o sticla de diluant si a aruncat-o pe mine. Si a luat si mi-a dat foc. (…) Puteam sa mor. Eu repede mi-am scos bluzele si le-am aruncat. Dar ars pe fata, m-a taiat pe la picior, pe la urechi”, a povestit victima pe patul de spital. Ranit grav, barbatul a reusit cu greu sa se elibereze din sarmele cu care fusese legat de maini si picioare.
Adauga un comentariu