Diverse

Monstruozitatea de pe fata a impiedicat-o pe mama lui sa-l ia acasa de la maternitate. Cum arata acum bebelusul si ce s-a ales de el!

Publicat: 20 sept. 2016

Acum 44 ani, o femeie din Australia, mama a 4 copii sanatosi, a mers la spital sa-l nasca pe al cincilea. Cand l-au vazut pe micut, doctorii s-au speriat. Baietelul venise pe lume cu picioarele deformate si avea o tumora uriasa intre ochi.
robert hoge

Parintii lui au fost intr-atat de speriati, cand au refuzat sa-l vada timp de o saptamana si nici macar nu l-au luat acasa. „La un moment dat imi doream chiar sa moara”, spusese atunci mama baietelului.

Dupa cateva zile insa, obisnuindu-se cu gandul ca totusi ea l-a nascut, s-a intors la spital si l-a luat acasa. Era terifiata la gandul ca toti copiii isi vor bate joc de micut, dar nu o lasa inima nici sa-l dea spre adoptie.
In urma unor operatii si a tratamentelor adecvate, tumora a fost indepartata cu succes. Era de marimea unei mingi de tenis. Dupa aceea, doctorii i-au construit nasul din cartilaj din degetele lui. Din pacate, din cauza gravitatii afectiunii, i-au amputat picioarele si i-au montat proteze.
robert hoge

„Stiu ce a simtit mama atunci, pentru ca si-a notat totul intr-un jurnal, asa cum o sfatuise un doctor sa faca. De cand mi-a spus ca a tot scris in el, o rog sa-mi mai citeasca. Ma bucur ca a fost deschisa si mi-a spus adevarul. Acest lucru m-a ajutat mult.”
robert hoge

Cand a implinit 30 de ani, Robert Hoge s-a casatorit si a devenit tatal a doua fetite. In prezent este un jurnalist de succes si tine discursuri motivationale.loading...

Adauga un comentariu