Local

Moped furat din Franta confiscat la Vama Albita

Publicat: 19 oct. 2016
Politistii de frontiera vasluieni au depistat la controlul de frontiera un moped declarat furat din Franta in urma cu doar zece zile.
 
In ziua de 18 octombrie 2016, in jurul orei 5.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a iesi din tara, cetateanul roman Radu P., in varsta de 34 de ani, domiciliat pe raza judetului Botosani, care transporta cu ajutorul unei remorci un moped marca JIAJUE, inmatriculat in Franta.

Citeste si: Autoturism furat din Romania, gasit de politistii de frontiera botosaneni – FOTO

Existand suspiciuni cu privire la provenienta mopedului transportat, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit ca acesta figureaza in bazele ca fiind furat, semnalare introdusa de autoritatile din Franta la data de 8 octombrie 2016. Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca el doar transporta mopedul pentru un cetatean din Republica Moldova si nu avea cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu. Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar mopedul, in valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat pana la finalizarea cercetarilor.


loading...

Adauga un comentariu