News Flash:

Morcovi cu sos Bechamel

25 Octombrie 2000
913 Vizualizari | 0 Comentarii
400 g morcovi, 20 g unt, 1 lingura faina, 200 ml lapte, sare.
Morcovii spalati se curata de coaja si se taie felii rotunde de grosimea unui deget. Peste morcovii asezati in cratita se toarna apa clocotita sa-i acopere, se adauga sare si se fierb. Se aseaza intr-o craticioara si se toarna peste ei 50 ml lapte fierbinte, apoi se continua fierberea prin inabusire. Intre timp, din unt, faina si laptele ramas se prepara un sos Bxchamel, care se toarna peste morcovi, adaugand sarea si piperul necesar, dupa gust, impreuna cu verdeata tocata. Se servesc imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1186 viz    0 com
1417 viz    0 com
1211 viz    0 com
615 viz    0 com
1327 viz    0 com
1230 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013026 (s)