News Flash:

Morcovi glasati (garnitura)

18 Octombrie 2000
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
500 g morcovi, 500 ml apa, 6 g sare, 30 g zahar, 60 g unt. Morcovii curatati si spalati (morcovii mici se pastreaza intregi, cei mari se taie felii in lungime) se aseaza in cratita. Peste ei se toarna apa, sare, zahar si unt. Se acopera si se fierb pana la ingrosarea siropului format. Dupa ce s-au fiert, morcovii se scot cu spatula si se aseaza intr-o tigaie. Dupa cateva minute, fiecare morcov se trece prin sosul format si glasat. Se aseaza pe farfuria de servit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019770 (s)