Stiri si curiozitati

Mormant cu puteri magice intr-un cimitir din Capitala

Publicat: 19 sept. 2014

In Cimitirul Bellu catolic din Capitala, un anumit mormant este vizitat zilnic de zeci de oameni care spera in miracole, potrivit evz.ro. Este vorba despre mormantul Eugeniei Rogalski, o tanara despre care se spune ca a murit din cauza unor cununii legate facute de mama altei fete.

Legenda spune ca dupa ce tanara a imbracat rochia de mireasa, ea s-a transformat total. A fost posedata de diavol, iar preotii au incercat sa o scape de vraja exorcizand-o. Ritualul puternic nu i-a salvat insa viata tinerei.

Vezi si Cele mai INFIOARATOARE locuri din lume

Acum, oamenii vin in cimitir si intreaba cum pot ajunge la „lanturi”, mormantul tinerei Eugenia, in speranta ca vor scapa de suparari. Ei se roaga si spun ca „lanturile” rup orice vraja, oricat de puternica ar fi ea. Mai mult, fetele nemaritate sunt convinse ca daca vin la mormantul magic, isi vor intalni iubirea vesnica.

Vezi si “Nababul” ingropat in mausoleul din Cimitirul Bellu

Cei care se roaga trebuie sa respecte insa niste reguli nescrise. Sa tina sapte zile post, doar apa si paine, sa inconjoare mormantul cu tamaie sfintita de 12 ori si sa rosteasca anumite incantatii.loading...

Adauga un comentariu