Jocuri

Mortal Kombat X se pregateste pentru un nou sistem de joc online

Publicat: 18 ian. 2016

Constienti de faptul ca unul dintre putinele minusuri ale lui Mortal Kombat X este modul sau de joc online, NetherRealm Studios au anuntat ca jocul este pe cale sa primeasca un nou sistem dedicat componentei online, optimizat pentru a simula, pe cat posibil, feeling-ul unui meci offline (fara lag si alte probleme de acest gen).

Acest nou sistem de joc online pentru Mortal Kombat X va intra in testare beta foarte curand, cei de la NetherRealm Studios urmand sa ofere, incepand cu 19 ianuarie 2016, posibilitatea de a va inscrie in acest beta. Aplicatiile vor putea fi inregistrate pe site-ul beta.mortalkombat.com, urmand sa fie acceptate doar cele din partea jucatorilor care au inregistrat peste o ora de joc online in Mortal Kombat X. In prima faza, noul sistem online va oferi acces doar la patru dintre luptatorii din Mortal Kombat X: Scorpion, Sub-Zero, Jacqui Briggs si Johnny Cage.

Noul sistem de joc online este a doua adaugire importanta pe care Mortal Kombat X o va primi in cursul acestui an, alaturi de Kombat Pack 2, un pachet de continut suplimentar ce va fi compus atat din luptatori clasici ai seriei Mortal Kombat, cat si din personaje invitate. Din prima categorie vor face parte Bo Rai Cho, maestrul shaolin betiv, precum si Triborg, un cyber ninja ce va reuni puterile lui Cyrax, Sektor si a versiunii robotice a lui Smoke. Locurile invitatilor vor fi ocupate de Leatherface (din seria de filme horror Texas Chainsaw Massacre) si Alien (extraterestrul xenomorf din seria de filme cu acelasi nume).

Mortal Kombat X, precum si primul Kombat Pack, sunt disponibile in versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Kombat Pack 2 va fi lansat in cursul anului 2016.loading...

Adauga un comentariu