Eveniment-Social

Mortul era sanatos tun

Publicat: 16 apr. 1999
1

•Dorel Sendrea a facut pe mortul pentru a ascunde ca i-a furat propriei mame trei pasari •Echipajul Ambulantei a constatat sanatatea de fier a simulantului

Un caz deosebit de hazliu s-a petrecut ieri la Sorogari. Dorel Sendrea, 34 ani, fost miner disponibilizat de la Lupeni si-a inscenat propria moarte, pentru a acoperi un furt.

Cu ocazia sarbatorilor de Paste, Dorel s-a intors in sat unde are o casa, alaturi de locuinta parintilor. A doua zi de Paste, Dorel Sendrea a fost la parinti unde a consumat cantitati mari de bauturi alcoolice. Pe la ora doua, in dimineata de 14 aprilie, fiul a plecat catre casa sa. Trecind prin gradina parintilor, s-a gindit sa nu plece cu mina goala si a sterpelit doua gaini si o curca.

Rusinat de fapta facuta, Dorel nu a mai dat nici un semn de viata, mama sa intrind in panica. Ieri, ea a anuntat Politia si Salvarea, reclamind moartea fiului. Dar in momentul cind echipajele au ajuns la fata locului au constatat ca „mortul” era sanatos tun. Dorel Sendrea a recunoscut ca nu a raspuns la usa si a stat intins inert pe pat stiind ca mama lui era o femeie miloasa si va ierta fapta pe care o facuse. 

Adauga un comentariu