Fotbal intern

Moti: “Va fi un retur greu pentru toate echipele”

Publicat: 09 ian. 2012

Fundaşul central Cosmin Moţi, de la echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, a declarat luni dimineaţă, la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti că returul campionatului va fi greu, atat pentru lider, cat şi pentru celelalte echipe.

”Suntem convinşi că o să fie un retur de campionat foarte greu, atat pentru noi, dar şi pentru celelalte echipe”, a spus Moţi.

”Este foarte important pentru noi, cei de la Dinamo, să luăm un trofeu. Nu am luat un trofeu de cinci ani, ar fi bine să putem caştiga campionatul, dar să luăm şi Cupa Romaniei. Sunt echipe foarte bune, Rapid, CFR Cluj, Steaua s-a întărit foarte mult, Vasluiul, Oţelul, sunt multe echipe bune. Nu ne este teamă de nimeni, nu avem presiune. Presiunea este pe echipele din spatele nostru în clasament”, a subliniat Moţi.

Fundaşul dinamovist a afirmat că ”în vacanţă a fost bine, mai ales cu sărbătorile de iarnă. Au fost frumoase, dar ce este frumos trece repede. Ne-am întors la treabă şi o luăm de la capăt”.

Intrebat dacă a trecut cu bine vizita medicală, fotbalistul a spus: ”Să sperăm că da, o să vedem maine, poimaine, în zilele următoare. Nu am avut probleme cu cantarul”.

Despre faptul că Dinamo nu a efectuat transferuri încă, Moţi a menţionat: ”La fiecare început de tur şi retur aveam tot mai mulţi colegi noi, acum este bine că sunt mai puţini jucători noi, dar mai buni”.

Legat de alegerea lui Parvulescu de a merge la Steaua, după ce înainte afirmase că este dinamovist, Moţi a comentat: ”Fiecare ştie ce trebuie să facă în viaţă. Probabil că a ales ce era mai bine pentru el. Nu ştie nimeni ce este în sufletul lui”.

”Sperăm ca domnul Borcea să nu ne lase acum, în aceste momente. Nu vreau să vorbesc despre discuţiile dintre acţionari. Noi vrem ca Borcea să fie alături de noi. A fost cel mai apropiat conducător de jucători. Dacă va pleca de la Dinamo, o să fie o pierdere enormă. Noi suntem cu treaba noastră, ce putem face noi? Să jucăm cat mai bine”, a mai spus Moţi.

Jucătorii de la Dinamo au efectuat luni vizita medicală, iar marţi încep cantonamentul la Săftica, care durează pană la 15 ianuarie. Pe 21 ianuarie este programată plecarea într-un stagiu de pregătire în Turcia.

 loading...

Adauga un comentariu