Local

Motivand ca nu-i place cum ii calca nevasta camasile, un inginer a primit un fier de calcat in cap

Publicat: 10 ian. 2000

•Pentru ca s-a indragostit de secretara, Cornel L. vrea sa divorteze •Pana atunci a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie

Satula de excesele conjugale ale sotului, o femeie si-a batut barbatul pana l-a bagat in spital. Liliana L. (40 de ani), din Iasi, a suportat ani intregi umiliri din partea sotului ei, Cornel, care o insela de cate ori avea ocazia. Fiind de profesie inginer la o mare societate din Iasi, barbatul mergea des in delegatie, impreuna cu una din secretarele directorului. „Stiam inca de cand m-am casatorit ca sotului meu ii plac femeile, insa m-am gandit ca ii va trece pe parcurs. M-am inselat amarnic. La fiecare sfarsit de saptamana trebuia sa-i inghit mizeriile”, a declarat Liliana.

Dupa cateva luni, inginerul s-a indragostit lulea de noua secretara, care il insoteste permanent in delegatii. „Are vreo douazeci si ceva de ani. Am vazut-o doar o data, cand am fost sa-i duc pranzul sotului meu. S-a uitat la mine cu o privire de parca ar fi spus: «Doamne, proasta mai esti. Nu te uiti la mine sa vezi cat de bine arat?». Normal, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula”, a mai spus Liliana. Sambata seara insa, femeia nu a mai suportat situatia, mai ales ca sotul ei a incercat sa-i explice motivele pentru care vrea sa divorteze. „Noi nu avem copii si, de aceea, probabil, ii convine sa renunte la mine.

A venit acasa foarte sifonat si a inceput sa se ia de mine fara nici un motiv. Era foarte agitat si mi-a zis, asa, din senin, ca vrea sa divorteze, pentru ca nu-i calc cum trebuie camasile. M-am infuriat cumplit. Nici nu imi amintesc exact ce a fost in capul meu atunci”. Liliana a aruncat, mai intai, cu o vaza dupa sotul infidel, apoi a luat matura de coada si s-a repezit la el. Barbatul, insa, nu a ripostat in nici un fel. „Din contra, a schitat un zambet care m-a scos din sarite. Atunci, am pus mana pe fierul de calcat, care s-a oprit in capul lui”.

Plin de sange si socat de gestul nevestei sale, Cornel a luat-o la fuga pe scarile blocului si cand a ajuns jos, a lesinat. El a fost transportat de un taximetrist la Spitalul de Neurochirurgie, unde a fost internat cu diagnosticul „traumatism cranio-cerebral”. Desi sotia lui a venit in vizita, barbatul nu a vrut sa o primeasca, spunandu-i doar ca a luat deja legatura cu un avocat.loading...

Adauga un comentariu