Boli si tratamente

Motive pentru care sforaitul nu trebuie neglijat

Publicat: 02 oct. 2019
7

Sforaitul este o afectiune foarte frecventa , exista foarte putini oameni care nu sforaie, la un moment dat in viata lor. De asemenea  este comun ca o persoana care imbatraneste  si cavitatile sinusurilor încep  sa se micsoreze si sa se prabuseasca sa inceapa sa sforaie. Ocazional si  sforaitul usor poate fi perfect inofensiv si doar cu iritatii minore pentru partenerul de pat, dar   sforaitul greu este ceva care trebuie sa fie abordat si rezolvat. Exista multe pericole asociate cu sforaitul greu si întelegerea acestor pericole va sublinia necesitatea de cere ajutor unui  personal specializat.  Un motiv ca  sforaitul este grav pentru cei care sufera este ca  poate fi un semn de apnee in somn. Apneea in somn se refera la o încetare de moment a respiratiei în timpul somnului. Atunci cand o persoana are apnee in somn i se opreste respiratia si se trezeste de obicei  pentru a începe sa respire din nou si ar putea sa nu-si mai aminteasca nimic atunci cand se trezeste. In cazurile severe,  persoana  nu se poate trezi si starea devine mortala. Chiar si in cazuri minore,  apneea in somn este periculoasa pentru ca lipsa de oxigen, chiar si de moment, poate fi daunatoare pentru celule si sistemele organismului.Sforaitul adanc  si   horcait este un semn de apnee in somn si nu ar trebui sa fie ignorat.

Un alt considerent pentru care sforaitul este o problema este ca poate întrerupe tiparele de somn asa cum va treziti din somn din cauza zgomotului pe care il faceti si din cauza disconfortului la nivelul gatului. Organismul are nevoie de somn solid, neîntrerupt în fiecare noapte, în scopul de a fi odihnit în ziua urmatoare, si pentru a efectua functii de restaurare si de reparare.  Sforaitul poate fi, de asemenea, daunator pentru gat si corzile vocale pentru ca acestea sufera din cauza vibratiilor  sforaitului, si uscaciune, care apare atunci cand gura ta ramane deschisa în timpul somnului. Cineva care sforaie poate avea o constanta durere în gat si poate avea   laringita. Cei care sforaie ar putea avea, de asemenea, alte probleme de sanatate, iar sforaitul devine un simptom al acestor probleme. Cei care fumeaza au probleme  la gat si cavitatile nazale, iar sforaitul este un semn al acestui prejudiciu. tesutul gras din partea de sus a gurii si gatului poate provoca, de asemenea, sforaitul, cand   prea multa grasime este colectata în jurul gatului. Acest lucru poate interfera cu respiratia cuiva si e semnalul ca este timpul pentru o persoana pentru a aborda greutatea  corporala, in general! Depozitele de grasime din gura si gat înseamna ca o persoana  are depozite de grasime in jurul organelor interne, iar acest lucru poate fi periculos.

Daca  aveti probleme de sforait, puteti încerca remedii care lubrifiaza gatul înainte de culcare, puteti pierde în greutate,  sa pastrati  o atmosfera umeda in dormitor, astfel încat gatul  sa nu se usuce. Este, de asemenea, bine  sa vorbiti  cu un medic sau chiar cu medicul dentist despre problemele fizice, care sunt cauza sforaitului astfel încat sa puteti rezolva problema si sa puteti avea un somn bun. Remedii pentru sforait sunt multe, dar un tratament complet vine doar cu o interventie chirurgicala. Urmatoarele exercitii ar trebui sa ajute la reducerea sforaitului.

Cateva exercitii de respiratie ar trebui sa fie efectuate în fiecare dimineata, care va ajuta în modul în care o persoana respira. Acest lucru va ajuta la eliminarea tensiunii. Un alt mod de a lupta cu aceasta problema este prin fals cascat pentru ca acest lucru ajuta la deschiderea gatului. Folosind un capac de sticla de suc si ziare, care se va deschide complet gatul individului   cinci minute va servi, de asemenea, în acest scop. E un exercitiu bun care ajuta la reducerea tensiunii mentale si crampelor  din muschii gatului.

Aceste exercitii simple vor ajuta la tratarea tulburarii  numita   sforait.  Utilizarea de homeopatie pentru a vindeca aceasta problema  a prins popularitate în ultimii ani. Acestea sunt, practic, remedii naturale. Spray-uri pentru gat sunt, de asemenea, folosite pentru a calma gatul cu anumite lichide care ajuta la  miscarea aerului  liber si reducerea vibratiilor. Dilatarea nazala care include benzi nazale, benzi pentru  limba si pentru a tine nasul deschis reduce congestia nazala si previne tesuturile nazale de la  inflamare. Respiratie pe gura este un alt remediu pentru a rezolva aceasta problema. Exista diverse dispozitive dentare,  pentru maxilar sau limba,  care pot opri obstructia respiratiei. Chiar   rigidizarea palatului poate ajuta la reducerea vibratiilor în gat. Acest lucru este realizat prin injectarea unei solutii în gat. Acest lucru va ajuta la reducerea sforaitului.
 

Adauga un comentariu