Telefoane mobile

Motivele pentru care iPhone SE ar putea fi un mare succes pentru Apple

Publicat: 23 mart. 2016

Noul smartphone cu ecran de 4 inci lansat de Apple pe 21 martie, iPhone SE, nu vine cu inovatii, dar produsul ar putea fi un succes pentru compania americana.
 
Primul smartphone cu ecran de 4 inci, iPhone 5, a fost lansat de Apple in 2012, dar in 2014 compania a fost nevoita sa mareasca dimensiunile ecranelor, odata cu debutul iPhone 6, pentru a contracara popularitatea in crestere a terminalelor Samsung Galaxy.
 
Chiar daca nu este un dispozitiv inovator, iPhone SE ar putea fi un mare succes dintr-un motiv simplu: pentru 30% dintre utilizatorii de iPhone un ecran de 4 inci este ideal, potrivit unui sondaj recent realizat de firma Mixpanel. Iar cand acesti oameni vor decide ca este timpul sa cumpere un nou telefon, majoritatea vor opta pentru iPhone SE.

Un alt avantaj al noului model este pretul de debut mai mic, de 400 de dolari pentru versiunea de baza, care va conta mult pe pietele emergente. Prin comparatie, cel mai ieftin iPhone 5c, smartphone-ul precendent Apple cu ecran de 4 inci, costa la lansare 550 de dolari.loading...

Adauga un comentariu