Bizar

Motivul bizar pentru care Serena Williams nu va sarbatori ziua de nastere a fiicei sale

Publicat: 11 sept. 2018
14

Fiica Serenei Williams, Alexis Olympia, va implini un anisor saptamana viitoare. Motiv de bucurie, in familia micutei, care insa nu va fi sarbatorit. Motivul este unul de natura religioasa.

Tenismena de 36 de ani a explicat de ce nu ii va serba ziua de nastere, motivul fiind unul putin cunoscut pana azi. „Olympia nu isi va sarbatori ziua de nastere. Facem parte din Martorii lui Iehova si nu avem acest obicei”, a spus Serena Williams.
Se speculeaza ca si sotul sau, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, este adeptul acestui cult, in ciuda faptului ca nu a crescut intr-o familie cu inclinatii religioase. „Alexis, chiar daca nu a crescut intr-o biserica, este foarte receptiv si imi intelege nevoile”, a mai spus sportiva americana.

Martorii lui Iehova nu celebreaza Craciunul, Pastele, zilele de nastere sau alte sarbatori si obiceiuri, pe care le considera ca au origini pagane. Organizatia cunoscuta astazi ca Martorii lui Iehova a fost fondata in Pennsylvania, SUA, in 1870, plecand de la un studiu biblic condus de Charles Taze Russell.
Adauga un comentariu