Magazin

Motivul pentru care anumitor persoane li se face rau in timpul slujbelor religioase. Ce spun preotii despre acestia

Publicat: 19 ian. 2019

Uneori, in timpul slujbelor religioase se intampla ca unor persoane sa li se faca rau. Explicatia preotilor pentru aceasta ar fi ca respectivele persoane poarta o povara apasatoare pe suflet, adica nu si-au marturisit pacatele, sau nu si le-au marturisit pe toate ascunzand unele pacate, ori au mintit la spovedanie de-a dreptul, in timpul slujbelor, un astfel de suflet neputandu-se impartasi de harul lui Dumnezeu si de frumusetea slujbelor, ba mai mult, putand suferi si unele inrauriri demonice care se manifesta si prin stari de rau fizic.

Daca ai sufletul ingreunat si nu ti-ai pus inca in buna randuiala viata launtrica, cel dintai lucru pe care va trebui sa-l faci este sa iti gasesti un duhovnic caruia sa-i incredintezi toate cele rele savarsite in trecut, toate apasarile sufletesti, cautand raspunsuri de la Dumnezeu prin gura duhovnicului, si primind leac potrivit prin canonul de spovedanie. Astfel, Dumnezeu te va primi in casa lui si in comunitatea celor credinciosi.

Daca ai sufletul curat si ai credinta atunci cand te afli in casa Domnului, te vei simti bine, vei asculta cu placere cantarile si rugaciunile bisericesti. Te vei simti eliberat si vei fi inconjurat de iubirea lui Dumnezeu.

Daca este cu tine harul lui Dumnezeu, o slujba lunga de cateva ore ti se va parea ca trece intr-o clipa si intreaga ta viata va fi insotita de pace si sfanta bucurie. Pentru asta trebuie sa te rogi des, sa crezi cu toata inima in puterea binefacatoare a lui Dumnezeu, sa te spovedesti regulat, sa te impartasesti cu Sfintele Taine cu binecuvantarea duhovnicului.loading...

Comentarii
  • Eu sunt suferinda de *** bronsic si am fost la spovedanie; i-am marturisit tot preotului dar tot mai am crize de astm datotita aerului inchis din biserica (mitosul de lumanari),etc. Sau o fi o mana deavoleasca???? Oare chiar ne cred idioti????

  • si eu sant posedata,cand trec pe langa biserica pisiciile ma ataca,cainii ma latra,mai sa sara gardul sa ma muste,cand ajung exact in fata bisericii simt un fior,mi se face pielea ca gaina,credca daca intru in biserica fac pipii pe mine,este in iasi vreun exorcist?

Adauga un comentariu