Actualitate

Motivul pentru care ar fi intrat în depresie Adela, tânăra polițistă care s-a împușcat în cap

Publicat: 22 ian. 2022
Adela Loredana, polițista din Mehedinți, în rochie de mireasă
Tânăra din Filiaşi se căsătorise în urmă cu doar câteva luni, respectiv din luna septembrie a anului 2021, atunci când şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei, tot poliţist

Adela, poliţista de 25 de ani care a fost găsită împuşcată în baia Gării din Strehaia, a fost condusă ieri pe ultimul drum. Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun.

În ziua tragediei, Adela Loredana a plecat de acasă cu soțul, fiecare la propriul loc de muncă. La scurt timp, bărbatul a primit un mesaj de la ea, în care îi spunea că îl iubește, să aibă grijă de părinții ei, dar că trebuie să plece. După ce i-a scris, și-a închis telefonul.

Cunoștințele polițistei spun că depresia de care Adela suferea ar fi fost cauzată de problemele profesionale.

Potrivit unor surse din anchetă, în ultima vreme Adela era foarte retrasă, petrecea ore întregi singură în cameră. Familia reușise să o convingă să meargă la doctor. Femeia a fost la un control la neurolog cu o zi înainte de a se sinucide.

Adela, înmormântată fără slujbă la biserică

Pentru că s-a sinucis, tânăra nu a avut o slujbă de înmormântare în biserică, ci doar la mormânt, acolo unde cei dragi au putut să o mai vadă pentru ultima dată înainte ca sicriul să fie pus în pământ.

Părinții fetei și soțul ei sunt devestați de tragedia care i-a îndoliat și nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea tinerei care tot timpul era cu zâmbetul pe buze și foarte fericită.

Mașinile care au venit la funerariile fetei au purtat toate o fotografie cu Adela din ziua în care a fost cea mai fericită, din septembrie 2021, atunci când polițista s-a căsătorit cu partenerul ei.

La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Ca şi în cazul de faţă, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.
Adauga un comentariu