Actualitate

Motivul pentru care bărbații sunt mai atrași de femeile plinuțe

Publicat: 23 dec. 2020
bărbat fericit alături de o femeie cu forme
Potrivit cercetătorilor, femeile cu forme voluptoase au anumite calități care îi fac fericiți pe bărbați

Este un fapt dovedit științific că bărbații sunt mai atrași de femeile plinuțe, într-o poporție covârșitoare, decât de cele fără forme. Potrivit cercetătorilor, femeile cu forme voluptoase au anumite calități care îi fac fericiți pe bărbați. Culmea, în unele cazuri se spune că o femeie plinuță te poate face de zece ori mai fericit.

Și totuși, de ce oare femeile plinuțe îi fac pe bărbați mai fericiți? Așadar, la fel ca în cazul femeilor, un bărbat are nevoie de o parteneră cu anumite calități pentru a fi fericit într-o relație. Însă, un bărbat are nevoie mai ales de înțelegere și respect. Iar multe relații, deși la început par a fi promițătoare, se dovedesc a fi sortite eșecului. Desigur, numărul de kilograme nu dictează acest aspect, însă cu siguranță are o influență. Iar aceasta nu este o supoziție, ci un fapt dovedit de cercetători.

De ce bărbații sunt mai atrași de femeile plinuțe

Conform unor studii făcute de departamentul de psihologie al Universității Naționale din Mexic, o femeie plinuță are de obicei tocmai acele calități care fac un bărbat fericit. Se spune chiar că poți fi de zece ori mai fericit lângă o femeie plinuță.

Însă dacă te gândești că e vorba de formele voluptoase și de o plăcere fizică sau o încântare vizuală, nu este deloc așa. Se pare că altele sunt motivele pentru care lângă o femeie plinuță poți fi mai fericit. Iată ce au descoperit cercetătorii.

Zâmbetele și optimismul sunt foarte importante, nu neapărat într-o relație ci în viața de zi cu zi. Și separe că în general bărbații zâmbesc mai des în compania unei femei plinuțe. În plus, acestea au o abilitate mai mare de a depăși problemele vieții cu o finalitate fericită și mult optimism. Teoretic, este imposibil să fii nefericit lângă o persoană cu asemenea calități.

Pentru o femeie plinuță, partenerul este o prioritate

Deși kilogramele în plus pot fi asociate cu un defect, această caracteristică vine de fapt cu o mulțime de calități. Spre exemplu, o femeie plinuță va știi cum să îți anticipeze nevoile, va empatiza cu tine mai bine decât alte persoane și va știi cum să te facă fericit.

Sunt mult mai atente la sentimentele celui drag și tind să țină cont mai mult de starea partenerului lor, față de femeile slabe. În plus, pentru femeile plinuțe partenerul este o prioritate și nu te poți îndoi de loialitatea acestora.

Într-adevăr, femeile plinuțe s-ar putea să sufere din cauza aspectului lor și lucrul acesta să se observe și chiar să aibă probleme în conceperea unui copil. Și totuși, sunt femei puternice care luptă mai mult ca oricine pentru a obține ceea ce își doresc, chiar și un copil.

Ascultă-ți vocea inimii!

Acest studiu este destul de precis, bazându-se pe date reale, însă dragostea nu este influențată neapărat de kilogramele partenerilor. Și totuși, este cert că femeile plinuțe au în general niște calități deosebite care pot să te facă fericit.

Însă chiar dacă am prezentat beneficiile unei relații cu o femeie plinuță, tot vocea inimii e cea care ar trebui să dicteze ce persoană îți este mai potrivită. Dacă totuși te îndrăgostești de o astfel de femeie, te poți considera norocos. Și ca amice, femeile plinuțe sunt mult mai loiale și mai empatice, fiind mereu gata să îți sară în ajutor și să te înțeleagă.

În cele din urmă, cântarul nu ar trebui să gestioneze cursul unei relații. Indiferent că ești mai slabă sau mai voluptoasă, trebuie în primul rând să îți iubești sincer partenerul și totul va veni de la sine. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, bărbații sunt mai atrași de femeile plinuțe și cu forme generoase…

Adauga un comentariu