Magazin

Motivul pentru care Bianca Dragusanu a facut avort

Publicat: 30 oct. 2013

La o luna de la nunta, Bianca si Victor Slav au ratat sansa de a deveni parinti. Roscata a facut, sambata, un avort la cerere. Era insarcinata in cinci saptamani.

Din pacate, operatia pe care a suferit-o, la inceputul lunii, anestezia facuta si tratamentul postoperator au determinat-o pe Bianca sa renunte la copil.

Nimeni n-a stiut ca Bianca (31 de ani) a fost insarcinata. Nici prietenii apropiati, nici nasii, Nicoleta si Zolt Csergo. Bomba a fost „detonata” luni, in emisiunea lui Maruta de la PRO TV. Atunci s-a aflat ca Bianca si Victor (33 de ani) au fost sambata, in ziua Sfantului Dumitru, la o clinica privata din Capitala, unde au zabovit doua ore. In acest timp, Bianca, insarcinata in cinci saptamani, ar fi facut un avort la cerere, scrie click.ro.

La nunta, roscata declara ca este fericita si ca isi doreste copii. Din pacate pentru proaspetii insuratei, n-a fost sa fie. Si asta din cauza ca Bianca a suferit, in data de 9 octombrie, cand deja era insarcinata, dar nu stia, o operatie la picioare. Pentru aceasta interventie, Bianca a facut, mai intai, o radiografie, apoi a fost anesteziata. Postoperator, a urmat un tratament cu antibiotice si antiinflamatorii. Speriati ca toate aceste lucruri ar putea afecta fatul, sotii Slav au decis sa nu pastreze copilul.

Si, totusi, profesorul Radu Vladareanu, seful Clinicii de Obstetrica si Ginecologie de la Spitalul Elias, a declarat ca, in mod normal, „o anestezie de scurta durata nu afecteaza o sarcina incipienta si nici o radiografie. O anume medicatie, insa, poate avea repercusiuni asupra fatului”. Specialistul a mai spus ca exista un test de sange care poate determina, la circa 10 zile de la ovulatie, existenta unei sarcini.

„Acest test nu se face, insa, inaintea operatiilor. Se realizeaza la cerere, atunci cand femeia banuieste ca este gravida. Inaintea unei interventii se intreaba pacientele cand au avut ultima menstruatie”, a explicat medicul. Avand in vedere ca, la momentul operatiei, sarcina Biancai avea circa doua saptamani, este clar ca roscata habar n-avea de ea.loading...

Comentarii
  • Da o proasta ca ea este adevarat ca habar nu avea daca faci sex ne protejat si un copil stie ca poti sa rami insarcinata si daca vroia copilul trbuia sa ceara testul dar asta este scuze sa nu faca copii vedetiva de traba si sriieti ceva Mai bun decit despere proasta asta care nu va face copii nici odata corpul ei de plastering este Mai important

Adauga un comentariu