Magazin

Motivul pentru care BOR nu-l va oficializa ca sfant pe Arsenie Boca

Publicat: 13 iul. 2015
Supranumit Sfantul Ardealului, parintele Arsenie Boca, facatorul de minuni al romanilor, nu poate fi inca oficializat ca sfant. Si asta deoarece Biserica Ortodoxa impune conditii extrem de exigente pentru canonizare. In ultima vreme, pelerinajele la mormantul lui Arsenie Boca si marturiile despre minunile sale s-au inmultit atat de mult incat si Biserica Ortodoxa le priveste ca un fenomen straniu. Chiar daca romanii il considera sfant pe Arsenie Boca, Biserica inca asteapta dovezi ale sfinteniei sale.
Citeste si: Icoana facatoare de minuni, care il infatiseaza pe Arsenie Boca, a fost FURATA


loading...

Comentarii
  • Nu il face sfant pentru ca nu mai avea loc in calendar 🙂
    Da simt eu ca Preafericitul Daniel o sa faca anul cu 366 de zile ca sa mai castige cateva sute de milioane in ziua aia in plus.
    Si ca sa fie la promotie sa faca Pastele si Craciunul de 2 ori ca sa nu ramana babele cretine cu vreun ban in buzunar ca poate sa la trasneasca.
    Tara de cretini care credeti in fantome si pupate oase

  • Nu il face sfant deoarece nu a avut multe amante ca SFANTUL STEFAN CEL MARE, care a luptat pe campul de lupta omorand oameni.Sau ca martirul Constantin Brancoveanu care si-a ascuns averea sa nu o ia turcii,caci si acum o mai cauta preotii.

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit