Stiri si curiozitati

Motivul pentru care Cabral nu-i arata chipul fiicei sale. „Ne dam interesanti, amaratii naibii” 

Publicat: 02 iul. 2019

Desi au devenit parinti in urma cu sapte luni, pana acum, Cabral si Andreea Ibacka nu i-au aratat chipul fetitei lor. In urma numeroaselor critici care li s-au adus pe contul de socializare, prezentatorul tv a lamurit situatia si a postat un mesaj pe blogul personal. 

„Ieri ne intreba o tanti pe Insta daca e mutanta, ca de-aia nu-i aratam si ei copila, pentru ca ne e rusine cu ea Alta cucoana, desteapta tare si ea, intreba cu un zambet insinuant dar tamp daca asteptam sa ne imbogateasca vreo revista care sa-si doreasca sa publice poza cu asta mica. 

O alta ne spunea intepata ca pana si Printul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori pana si Printului, huo! Desigur, faptul ca alegem sa respectam mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care si-ar dori – nu ma intreba de ce – sa traiasca cu noi in casa. 

Nu suntem si nici nu vom fi vreodata miezul saubizului. Dar sa crezi ca n-au incercat sa o puna pe coperta pe Nami e ori naivitate, ori nestiinta. Nu ne-a interesat si nici nu ne intereseaza sa luam euro, lei, marci ori leva pentru a expune copilul. Daca voiam, o faceam deja… nu tine nimeni copila la secret. Dar nici maimutica de la circ nu facem din ea, ca nu credem ca e bine. 

Doar ca acum inca e mutanta / nu ne-a oferit nicio revista milioane da ieuro / ne dam interesanti, amaratii naibii / ne credem superiori Printului / insereaza orice alta chestie care arata ce naspa suntem”, a scris Cabral pe blogul lui. 
 loading...

Adauga un comentariu