Magazin

Motivul pentru care CRBL a refuzat sa participe la Asia Express alaturi de Elena, sotia lui

Publicat: 20 apr. 2019
1

La cateva zile dupa ce a marturisit ca, de fapt, el a ajuns sa formeze echipa la “Asia Express” cu Oase dupa ce acesta s-a autoinvitat, CRBL a dezvaluit motivul pentru care a refuzat sa participe la show-ul de la Antena 1 impreuna cu sotia lui. Artistul si Elena au impreuna o fetita: Alessia, care implineste anul acesta noua ani.

Motivul pentru care CRBL a refuzat sa participe la “Asia Express” alaturi de Elena, sotia lui

“Asia Express – Drumul Elefantului” s-a incheiat, iar acum castigatorii marelui premiu pus in joc de show-ul de la Antena 1 onoreaza, pe rand, invitatiile venite din partea colegilor din trust. Astfel, cei doi prieteni au fost recent in platoul de la “Rai da’ buni”, emisiune prezentata de Mihai Morar. La un moment dat, cantaretul a explicat de ce nu si-a dorit sa mearga la emisiunea-fenomen insotit de partenera lui de viata, Elena. Ei bine, motivul invocat de acesta spune multe despre cum este, CRBL, de fapt… un sot protector, care o pune pe femeia iubita pe primul loc.

“Cand vii cu sotia, esti deja protector, trebuie sa ai grija de tot ce se intampla, trebuie sa ai grija de ea, sa lasi de la tine. De aia nu am vrut eu sa merg cu Elena. Nu m-as fi dus cu ea niciodata. Si recomand celor care vor sa mearga in «Asia Express» sa fie foarte atenti daca vor sa mearga fata-baiat. In cazul prietenilor de o viata, functioneaza, dar sot-sotie…”, a povestit CRBL in cadrul emisiunii “Rai da’ buni”.

Pe numele din buletin Eduard Mihail Andreianu, CRBL a rememorat in platoul de la “XNS” momentul in care a fost provocat sa participe la show. “M-au sunat pe mine sa merg cu Elena, si eram la studio cu Oase, montam un clip. Eu am zis ca nu merg cu Elena, iar el s-a autoinvitat, a zis «ia-ma pe mine, te fac de ras!». A fost o idee extraordinara pentru ca daca era vorba sa merg cu Elena, nu mergeam. Nu as merge niciodata cu sotia mea in astfel de competitii pentru ca inevitabil o sa fiu alt om, nu o sa fiu cel pe care l-ati cunoscut, o sa bat multa lume in jurul meu, ceea ce nu este un exemplu pentru cei de acasa. Asa, daca merg cu Oase, eu nu sar la bataie, astept sa-si ia el primul bataie, a spus artistul la “Xtra Night Show”.

Adauga un comentariu