Din lumea filmului

Motivul pentru care Ioana Ginghina nu mai vrea nicio relatie si niciun alt copil dupa divortul de Alexandru Papadopol 

Publicat: 11 sept. 2019

Actrita Ioana Ginghina a marturisit ca nu vrea sa se implice prea curand intr-o noua relatie sentimentala dupa divortul de Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghina are multi admiratori, insa cu toate acestea nu se gandeste la o noua poveste de dragoste dupa separarea de actorul Alexandru Papadopol, impreuna cu care are o fetita, Ruxi.

Aceasta a vorbit despre viata sa din prezent la emisiunea Agentia VIP, de la Antena Stars.

„N-am noutati, deocamdata imi place sa fiu curtata, sa primesc mesaje cu inimioare, imi traiesc tineretea. Nu ma bag, nu. Nu am regrete, eu am avut o casatorie frumoasa, pe final s-a mai stricat, dar acum ma gandesc ca asa a fost sa fie, probabil ma asteapta o noua etapa probabil si mai frumoasa. Am descoperit ca barbatii au tot felul de crize, la 30, la 40 de ani. Eu mi-am asumat, cred ca nu voi mai intra prea curand intr-o relatie. Nu ma mai vad mama a doua oara, nu-mi mai doresc al doilea copil din cauza faptului ca celalalt barbat ar iubit-o pe Ruxi”, a explicat Ioana Ginghin[, potrivit spynews.ro.

„Am apelat la un specialist, am dus-o pe fetita mea la psiholog, n-a avut asa repercusiuni cum ma asteptam. Ea trebuie sa nu ma vada pe mine afectata. Nici ce s-a intamplat nu a fost mare lucru, suntem liberi”, a mai spus vedeta, potrivit aceleiasi surse.
 loading...

Adauga un comentariu