Mozaic muzical

Motivul pentru care Irina Loghin și Benone Sinulescu nu și-au vorbit ani de zile! De ce s-au certat

Publicat: 22 nov. 2021
Irina Loghin si Benone Sinulescu
Irina Loghin si Benone Sinulescu nu si-au vorbit pentru o lunga perioada de timp

Irina Loghin a fost devastată la aflarea veștii că Benone Sinulescu s-a stins din viață. Cântăreață și-a exprimat regretul și recunoștință față de cel care i-a fost partener de scenă. Puțini sunt cei care stiu că cei doi artiști nu și-au vorbit pentru o bună perioadă de timp.

De ce s-au certat cei doi și care a fost motivul supărării.

De ce nu și-au vorbit Irina Loghin și Benone Sinulescu

Irina Loghin și Benone Sinulescu au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de artiști. Cei doi au avut numeroase concerte împreună, iar artistul a ajutat-o mult în carieră pe artistă. La un moment dat, Irina Loghin a refuzat să mai vorbească cu regretatul artist, iar perioada de tăcere s-a întins pe mulți ani.

Se pare că artista s-a supărat pe cântăreț deoarece acesta a criticat-o în public pentru faptul că a acceptat să cânte piese cu versuri ”deocheate”.

„A fost o poveste acum câțiva ani și m-am supărat foarte tare, nu mi s-a părut în ordine. M-am simțit dezamăgit pentru că eu am avut mereu grijă de Irina Loghin, căreia i-am fost alături de-a lungul anilor. Am cântat împreună în zeci de spectacole, am fost în zeci de turnee, am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință să o promovez.

Fetele astea care se îmbracă sumar și dau din fund pot cânta melodii cu astfel de versuri. La noi nu este permis. Nu am intenționat nici o secundă să o jignesc, este o mare interpretă de muzică populară, nu mi-aș permite. Eu i-am făcut cunoștință cu soțul ei, eu am considerat că ea merită promovată. Tocmai de aceea m-am simțit dezamăgit la vremea respectivă, pentru că i-am fost alături în fiecare moment important al vieții”, a declarat Benone Sinulescu, la vremea respectivă, potrivit WOWbiz.ro.

Irina Loghini și Benone Sinulescu, ceartă de ani de zile

Artista a luat foarte în serios criticile lui Benone Sinulescu, iar vreme de ani de zile a refuzat să mai comunice cu el. Este posibil ca aceștia să fi rămas certați până în momentul decesului regretatului artist.

„Nu m-am legat deloc de Irina Loghin. Nu am vrut să deschid niciun conflict. Știu că a deranjat-o ce a auzit, dar ar fi trebuit să mă asculte și pe mine. Este adevărat că eu nu stau în București, pentru că, altfel, sunt sigur că aceasta neînțelegere ar fi fost rezolvată. Nu am vrut să o jignesc.

Am cântat alături de Irina Loghin în zeci de spectacole, am fost în zeci de turnee, am adus în muzica populară melodii frumoase, adevărate perle. Irina este o mare cântăreață. Eu am vorbit atunci de interpreți fără valoare”, a mai declarat Benone Sinulescu, în anul 2017.

Adauga un comentariu