Magazin

Motivul pentru care judecatorii au decis ca Irina sa ramana la Irinel Columbeanu

Publicat: 30 oct. 2012
1

Monica Gabor (24 de ani) a pierdut procesul pentru custodia fiicei sale, deoarece n-a reusit sa-i convinga pe magistrati ca ii poate asigura micutei Irina (5 ani) o educatie, stabilitate emotionala si un trai mai bun decat ii ofera tatal micutei, milionarul Irinel Columbeanu (54 de ani). Mai mult, Moni era neglijenta cu copilul, scrie Libertatea.ro.

In motivarea deciziei in urma careia Irinuca a fost incredintata spre crestere si educare tatalui sau, omul de afaceri Irinel Columbeanu, judecatorii noteaza faptul ca in perioada in care o avea pe fiica sa in grija si locuiau impreuna la Izvorani, Moni avea zile in care nu-si vedea copilul decat dupa ora 12.00, cand termina conversatiile la telefon si pe calculator. „Din aceleasi probe cu martori si cu interogatorii, se retine ca mama reclamanta, desi se afla in domiciliul comun de la Izvorani, pana la ora 12.00 nu iesea din camera sa, sa o vada pe minora, petrecandu- si timpul la calculator si in convorbiri telefonice cu alte persoane, dupa care se ocupa si de problemele fetitei”, spun magistratii despre Moni. Ei o cearta pe tanara si pentru faptul ca a plecat in SUA si ca a lasat- o pe fetita in grija altor persoane, fara sa-l anunte pe tatal micutei. Acest lucru i-a determinat pe magistrati s-o descrie pe vedeta ca fiind un parinte iresponsabil.

„Actionand in acest mod neglijent, tribunalul apreciaza atitudinea mamei ca o lipsa de responsabilitate fata de interesul major al copilului”, mai cred judecatorii. Instanta continua expunerea de motive pentru care au decis ca Irinuca sa fie crescuta de tatal sau spunand ca Moni nu a demonstrat ca ar avea o casa si un serviciu stabil pentru a avea grija de fiica sa si ca sustinerile vedetei legate de luxul in care traieste in SUA si banii pe care i-ar avea in conturi n-ar fi reale.

Decizia judecatorilor de a o incredinta pe Irinuca tatalui sau nu e irevocabila, iar Moni a declarat deja recurs. Conform unor surse judiciare, fotomodelul nu a apucat insa sa si motiveze calea de atac, iar in acest context, dosarul nu a plecat inca de la Tribunalul Bucuresti catre Curtea de Apel Bucuresti. Are totusi 15 zile la dispozitie sa indeplineasca procedura, iar in caz contar va pierde procesul definitiv.

Comentarii
  • *) SUPERFEMEI.NET : Intilniri discrete in Oras. Webcam. Dating. Filme.Jocuri XXX.

    2) PUBLIEST.INFO : Vrei sa cumperi ceva de pe net? vino la noi.totul intrun singur loc.

    3) LIVE-FOR-LOVE.INFO Un alt fel de site pentru adulti.inscriere si mesaje gratuite

Adauga un comentariu