Bizar

Motivul pentru care piciorusul baietelului arata in halul asta! Corpul lui e deformat total, dar nimeni nu intelege de ce – VIDEO

Publicat: 04 nov. 2016

O conditie genetica extrem de rara pare sa-l fi transformat pe baietelul asta de doar 3 ani intr-un monstru. Piciorul lui drep est mult mai gros si diform decat celalalt. Ca si cum asta nu ar fi suficient, ranile de pe picior pur si simplu erup din cand in cand si sangereaza abundent. Medicii nu inteleg deloc ce se intampla in corpul lui, dar sunt extrem de ingrijorati.
 
Baietelul din India a fost diagnosticat cu Klippel-Trenaunay Syndrome (KTS) un simptom care creeaza mari formari de varice pe picior si probleme grave de circulatie. Din cate au reusit medicii sa investigheze pana acum problema ar fi faptul ca sangele lui nu circula asa cum ar trebui in partea dreapta a corpului, adica odata ajuns in partea inferioara, in picior, el nu mai urca si se formeaza acolo acumulari mari ce l-au deformat pe bietul baietel.
 
Viata lui, desi un cosmar, nu este cu totul diferita de una a unui baietel normal de varsta lui, dar stie si el ca este ceva in neregula cu el dupa ce vede reactiile oamenilor cand iese pe strada. Faptul ca el continua sa creasca, determina o crestere la fel de vertiginoasa si a membrului cu probleme. Oboseste, devine mult mai sensibil si se raneste foarte usor. Nu poate urca scari sau alerga iar de cele mai multe ori daca sta putin mai mult in picioare incep durerile care ii trec doar printr-un masaj special facut de parintii sai.

Adauga un comentariu