Actualitate

Motivul pentru care Rona Hartner a anulat nunta din Romania

Publicat: 18 sept. 2019

In ciuda gravelor probleme de sanatate cu care s-a confruntat in ultimele luni, Rona Hartner, in varsta de 46 de ani, se va casatori cu Herve Camilleri pe 5 octombrie, in Franta.

Artista se afla inca in lupta cu cancerul si este nevoita sa apeleze in continuare la chimioterapie, pentru ca starea ei de sanatate sa fie una buna, in ziua nuntii sale. Desi a vrut sa organizeze o nunta in Romania, Rona s-a razgandit si a explicat motivul pentru care a luat aceasta decizie.

"Voiam sa fac in Romania o nunta ortodoxa, iar sotul meu este totusi catolic. Nu putem sa facem si nunta ortodoxa si nunta catolica. Am avut o lupta interioara in care a trebuit sa aleg. Nu putem sa fim si la nunta catolica si la nunta ortodoxa. O sa fac in Franta o nunta ca lumea, 150 de invitati. O maramureseanca vine din Londra sa-mi faca tort, o rochie maramureseanca, vinul, prietenii mei aproape, o sa fie vreo 150 de oameni. Meniul va fi si frantuzesc si romanesc. Aduc din Romania patru bucatarese, specialiste in sarmalute… Am o fanfara care vine de la Marseille. Facem nunta pe 5 octombrie!", a marturisit Rona Hartner la "Rai Da' Buni", potrivit Spynews.

"Am fost foarte dezamagita. Familia mea din Canada vine, dar cei din Romania nu vin. Am fost foarte dezamagita pentru ca prietenii mei din Romania sunt ocupati in acest weekend… Am preferat sa raman la o singura nunta si la cea religioasa o sa-i strang pe toti. Ei nu pot de data asta… Noi am decis acum o luna ca ne casatorim… N-a putut lumea din Romania sa se organizeze, dar culmea, din Canada vine toata familia!", a mai spus Rona Hartner, potrivit sursei citate.

"Inot in fiecare zi o jumatate de ora… in Mediterana! Ultima sedinta de chimioterapie o am cu 10 zile inainte de nunta. Pe 25 septembrie am chimioterapie si pe 5 octombrie ma casatoresc", a incheiat Rona Hartner.loading...

Adauga un comentariu