Stiri si curiozitati

Motivul pentru care Sanda Nicola a facut terapie ani de zile: «Nu abandonati lupta!»

Publicat: 26 iun. 2019

Sanda Nicola si-a facut curaj si a vorbit despre o problema cu care s-a confruntat multi ani de zile, care ajunsese sa ii afecteze activitatile zilnice si sa o impiedice chiar sa se desfasoare in mod corespunzator la locul de munca. Vedeta a reusit sa depaseasca aceasta cumpana cu ajutorul terapiei si este mandra de progresele facute.

Chiar si cei care par puternici si in perfecta stare se confrunta in interior cu probleme stiute numai de ei. Jurnalista Sanda Nicola a vorbit despre o afectiune de care a suferit si care reusise sa ii dea viata peste cap, dezvaluind ca pana si viata sociala ii era afectata. Vedeta TV a povestit in mediul online ca a avut o perioada in care suferea de atacuri de panica foarte des si nu mai suporta sa stea in spatii mici, aglomerate sau inchise. Sanda Nicola a fost nevoita sa faca terapie ani buni pentru a se vindeca, iar acum, poate, in sfarsit, sa-si traiasca viata in mod normal.

Sanda Nicola a facut terapie ani de zile ca sa scape de atacurile de panica

Mandra de reusita sa, jurnalista a publicat pe retelele de socializare o imagine facuta in subteran, la o mina, ocazie excelenta de a le povesti prietenilor sai virtuali problema pe care a avut-o si de care s-a vindecat cu multa munca si curaj.

„Nu doar un selfie, ci o mare izbanda. M-am confruntat mult timp cu atacuri de panica si am ajuns la un moment dat sa-mi restrang destul de mult viata sociala. Nu mai mergeam la concerte pentru ca ma sufocam in aglomeratie. Nu mai voiam sa urc in avion. Nici in lift. Nici la inaltime prea mare.

Apoi a inceput sa-mi fie frica si sa inot in mare, iar cand eram la volan si ramaneam blocata intr-un pasaj subteran incepeam imediat sa tremur si sa transpir abundent. De cateva ori era cat pe ce sa-mi abandonez masina acolo si sa fug repede la suprafata, la lumina.Terapia a durat cativa ani, inca mai hiperventilez in anumite situatii, dar am hotarat ca nu voi ramane prizoniera fricilor mele si voi lupta pana la capat pentru a prelua controlul asupra mintii mele.

Acest selfie este facut in mina, la 75 de metri sub pamant. Intelegeti de ce ma dau mare? Stiu ca sunteti multi si tacuti cei ce traiti zilnic anxietati care va impiedica sa fiti voi insiva si care va epuizeaza psihic si fizic, dar ele, fricile, chiar pot fi biruite. Nu abandonati lupta!”, a scris Sanda Nicola pe Facebook.

Sanda Nicola are o fiica cu fostul purtator de cuvant al Guvernului Ciolos, Liviu Iolu, in varsta de doi ani. Micuta Agnes a facut primii pasi anul trecut, fara sprijin, exact in ziua in care Liviu a implinit 37 de ani si la putin timp dupa ce a implinit ea insasi un an.loading...

Adauga un comentariu