Magazin

Motivul pentru care Voltaj s-a destramat

Publicat: 11 dec. 2012

Lumea muzicala are parte de un nou scandal. Claparul trupei Voltaj, Boby Stoica, a ales sa paraseasca trupa care l-a consacrat si se pare ca motivul e de natura financiara! Mai mult, muzicianul ar vrea sa se mute tocmai in Thailanda, unde ar detine o proprietate. Fostii lui colegi nu par sa fie foarte afectati, i-au gasit deja inlocuitor: claparul Adrian Cristescu.

Banul e ochiul dracului! Tot el a fost, se pare, motivul de zazanie dintre claparul Boby Stoica, alias Bobita, si Calin Goia, solistul trupei Voltaj. Dupa ce a facut parte din formatie 13 ani, alaturandu-se band-ului in 1999, Boby ii lasa cu ochii-n soare pe cei alaturi de care a cantat peste un deceniu.

„Nu vreau sa comentez acest subiect! Am plecat din trupa Voltaj, iar restul de informatii le veti afla dintr-un comunicat de presa”, a declarat sec, ieri, fostul clapar.

Se pare ca Boby se saturase sa aiba discutii legate de bani cu solistul trupei, Calin Goia. Se pare ca neintelegerile dintre cei de la Voltaj nu sunt de ieri, de azi, si ca la baza lor ar sta discutii legate de finante. O sursa din anturajul celor de la Voltaj, care a dorit sa-si pastreze anonimatul, a declarat pentru Click!.ro, ca Bobita isi taia facturile separat de ceilalti membri ai formatiei, isi platea datoriile la stat, insa nu-i parveneau banii.

„Calin si Boby se certau des de la bani si nu ajungeau la nici un punct comun. Boby se saturase! I se parea mereu ca e nedreptatit si ca iese pe minus”, a declarat sursa noastra.

Reporterii Click! au mai aflat ca cei cinci au de recuperat o suma importanta de bani inca de la Revelionul din 2010, de pe urma prestatiei muzicale din cadrul celebrului Vanghelion. Satul de toate aceste probleme financiare, Bobita ar fi luat decizia de a parasi atat trupa, cat si tara, pentru a se muta pe o insula din Thailanda, unde se pare ca detine o proprietate.

Cu alte cuvinte, le spune „adio” fanilor, care suporta cu greu aceasta schimbare in componenta formatiei, mai ales ca Bobita a compus sau a orchestrat cele mai mari hituri Voltaj. Contactat de Click!, solistul Calin Goia a declarat ca trupa merge inainte si fara Boby.

„Voltaj nu se destrama! Mergem mai departe, mai ales ca avem contracte semnate atat pentru acest sfarsit de an, cat si pentru anul viitor. Plecarea lui Bobita nu vreau sa o comentez. El a ales sa plece! Fiecare este liber sa faca ce vrea. S-a scris ca Bobita nu mai compunea de ceva timp… Este o aberatie! Noi am facut intotdeauna astfel incat lucrurile sa fie transparente. Se poate verifica la UCMR ca toti am participat la compunerea pieselor noastre”.



loading...

Comentarii
Adauga un comentariu