Stiri si curiozitati

Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta niciodata centura de singuranta!

Publicat: 30 apr. 2019

Iulia Albu explica de ce Razvan Ciobanu nu purta centura de siguranta. Motivul se pare era unul cunoscut de toti prietenii lui.

Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta centura de singuranta! Razvan Ciobanu a murit intr-o masina in care accidentele fatele sunt extrem de rare si toata lumea si-a dat imediat seama ca daca a fost gasit langa masina era pentru ca nu purta centura.

Imediat dupa ce au ajuns la fata locului politistii au realizat ca centura de singurata de la scaunul soferului era cuplata prin spatele lui Razvan Ciobanu. In urma investigatiilor efectuate de catre oamenii legii, se pare ca unul dintre motivele care i-a curmat destinul creatorului de moda ar fi un obicei de-al acestuia, despre care stiau toti apropiatii lui.

„Concluzia preliminara formulata a fost ca acesta nu ar fi purtat centura de siguranta. In cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala, urmand ca alte informatii de interes public nou aparute sa va fie comunicate cu celeritate”, au explicat politistii.

Motivul real pentru care Razvan Ciobanu nu purta centura de singuranta!

Cea care a facut lumina in acest caz este Iulia Albu care a declarat pentru stirileprotv.ro ca Razvan Ciobanu cu care era foarte buna prietena si au fost chiar si colegi de televiziune nu purta niciodata centura de siguranta. „Stiu ca nu purta niciodata centura, este un lucru pe care toti apropiatii il stim. Il deranja dintr-un motiv medical”, a explicat Iulia Albu, potrivit stirileprotv.ro.

Nu se stie exact care era afectiunea medicala care il impedica pe Razvan Ciobanu sa poarte centura de siguranta dar acest mic „inconvenient” pe care i-l producea centura de siguranta i-a fost fatal in acest caz. Catalin Botezatu a declarat si el ca Razvan Ciobanu nu era un vitezoman si se pare ca avea dreptate. Desi Politia nu a stabilit inca viteza cu care se deplasa masina lui Razvan Ciobanu, cauza mortii totusi nu a fost viteza ci faptul ca el a fost aruncat din scaunul soferului afara pe geamul masinii.

„Cercetarea la fata locului a indicat faptul ca autoturismul in cauza ar fi parasit partea carosabila, ar fi parcurs o distanta de aproximativ 700 de metri prin camp, ar fi traversat o alee asfaltata care duce catre fermele din zona, a reintrat pe camp, a rulat inca 150 de metri intr-o zona cu arbusti unde, din cauza denivelarilor de pamant s-a rasturnat, oprindu-se intr-un copac. Conducatorul auto a fost proiectat in afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind gasit de un martor la baza unui arbust”, se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.loading...

Adauga un comentariu