International

Motivul socant pentru care aceasta femeie si-a UCIS FIUL in mod barbar. Detalii naucitoare au iesit la iveala

Publicat: 21 oct. 2016
1
Diavolul din Italia cu chip de femeie a reusit sa isi ucida fara pic de mila fiul de doar 8 ani. Totul dupa ce copilul a surprins-o in timp ce „se iubea” cu bunicul lui. Mai exact, femeia avea o relatie cu tatal sotului. Baietelul a devenit astfel, cel mai mare dusman al ei, care statea in calea fericirii diavolului.

Citeste si: Cel mai tanar cuplu de criminali din Marea Britanie. Ce au facut adolescentii de 15 ani imediat dupa ce au ucis o femeie si pe fiica acesteia

Veronica Panarello (30 de ani) si-a strangulat copilul cu un cablu electric, dupa care i-a abandonat trupul neinsufletit intr-o rapa. Cand politistii au chemat-o la declaratii, a spus ca sotul ar fi complice la crima sangeroasa. In plus, a precizat ca l-ar fi ucis pentru ca i-a prins in timp ce faceau amor.
Mincinoasa criminala a fost evident, inchisa, descoperindu-se ca avea un comportament violent cu baietelul, inca de cand acesta era mic. Sotul nu-si putea explica cum femeia a putut sa ucida puiul de om desi a recunoscut ca era o mama neglijenta. Acesta a divortat de femeie si s-a retras intr-un orasel de munte.
Adauga un comentariu