Eveniment-Social

Motociclistul decedat avea nunta in august

Publicat: 02 iun. 2007
1

• Ovidiu Pavel, motociclistul mort in urma cu patru zile avea nunta stabilita pentru luna august • Ieri, in fata Casei Studentilor s-au adunat circa 200 de motociclisti si 30 de prieteni in autoturisme • Ovidiu Pavel era cel care repara si motocicleta Politiei Rutiere • Viitoarea sa sotie a fost imbracata la inmormantarea tanarului in rochie neagra de mireasa si impartit flori de nunta

Ovidiu Pavel, motociclistul decedat in urma cu patru zile si care a fost condus ieri pe ultimul drum, avea nunta stabilita pentru luna august. Circa 200 de motociclisti s-au adunat ieri in fata Casei Studentilor, loc unde si-au impartit banderole negre, de doliu. Motociclistii, insotiti de circa 20 de prieteni ai lui Ovidiu Pavel in autoturisme, au urmat traseul Casa Studentilor – Copou – Independentei – Moara de Vant – Aroneanu, pana la locuinta parintilor motociclistului decedat. Aici, trupul tanarului era inconjurat de parinti, de rude si de logodnica sa. Ovidiu Pavel era logodit de sapte ani, iar in luna august urma sa se insoare. Parintii sai deja ii dadusera o parte din bani cu care si-au achizitionat un apartament in cartierul Nicolina, locuinta in care stateau impreuna de cateva luni. Cateva sute de persoane s-au adunat ieri in fata casei familiei Pavel din localitatea Aroneanu. Pentru faptul ca tinerii, inaintea mortii lui Ovidiu Pavel se pregateau de nunta, la inmormantarea viitorului mire s-au impartit flori de nunta. Viitoarea sa sotie s-a imbracat intr-o rochie de mireasa neagra, simbolizand o nunta indoliata.

Oamenii din Aroneanu au spus ca nu au mai vazut niciodata atat de multi oameni la o inmormantare, mai ales ca la funerariile lui Ovidiu Pavel au venit motociclisti din mai multe judete ale Moldovei, precum Botosani, Suceava si Bacau. Toti cei peste 200 de motociclisti prezenti au purtat tricouri inscriptionate cu imagini ale lui Ovidiu.
Dimineata, la Casa Studentilor, cativa agenti si ofiteri ai Politiei Rutiere au venit pentru a supraveghea traficul si pentru a ajuta la deplasarea convoiului. „Am fost prieten cu Ovidiu Pavel. El era cel care ne repara si noua motocicleta. A fost un mecanic foarte bun”, a spus un agent al Politiei Rutiere Iasi. Pentru faptul ca la acest eveniment s-au adunat foarte multi motociclisti si prieteni de-ai decedatului, agentii de politie au fost luati pe neregasite, in cele din urma mai fiind solicitat un echipaj pentru a putea face loc prin oras coloanei lungi de motociclisti.
Accidentul in care a murit Ovidiu Pavel s-a petrecut marti noapte, pe soseaua C.A. Rossetti. In jurul orei 21.00, motociclistul se indrepta spre Iasi pentru a lua putina benzina si a-si ajuta un coleg care a ramas in pana. Pe sosea se pare ca i-a iesit in fata o bovina, iar tanarul nu a mai apucat sa evite animalul si l-a lovit cu motocicleta. Tanarul de 27 ani a fost proiectat de pe motocicleta, a cazut cu capul de o bordura si s-a lovit puternic la ficat. A decedat la trei ore de la accident. Medicii au aratat ca Ovidiu a murit din cauza traumatismelor de la cap si din cauza ficatului rupt.

Comentarii
Adauga un comentariu