Telefoane mobile

Motorola a confirmat faptul ca Moto X va fi lansat in vara

Publicat: 31 mai 2013
5
A trecut aproape jumatate de an de cand am auzit pentru prima oara de misteriosul X Phone de la Motorola, insa acesta a devenit abia acum o certitudine – managerul Dennis Woodside a afirmat ca acesta se va numit Moto X, va fi fabricat in Statele Unite si va sosi in curand, scrie go4it.ro.
Declaratia a fost facuta in cadrul conferintei D11, fara a fi oferite insa prea multe detalii. Conform managerului Motorola, Moto X va fi un terminal din gama superioara care va concura cu iPhone si linia Galaxy. Dennis Woodside nu a dezvaluit aproape nimic concret despre specificatiile viitorului telefon Android, afirmand doar ca acesta va folosi un ecran OLED, ca va oferi un software contextual inteligent capabil sa determine unde si cum este folosit telefonul si ca durabilitatea si autonomia sunt doua aspecte importante, confirmand astfel p parte din zvonurile anterioare.
Telefonul va fi fabricat in Statele Unite intr-o fabrica din Fort Worth, Texas, care a fost folosita pana nu demult de Nokia, 30 de procente din totalul componentelor, cum ar fi procesorul sau ecranul OLED, urmand sa fie insa importate.
Moto X va fi un terminal din gama superioara, insa Dennis Woodside a afirmat ca Motorola se va concentra mai mult pe piata terminalelor accesibile dar bine construite, un sector considerat foarte promitator de catre companie.
Conform declaratiei initiale, Moto X va fi lansat in luna octombrie, insa Motorola a anuntat ulterior ca acesta va fi disponibil incepand din vara si ca acesta se va bucura de o disponibilitate larga, ceea ce nu s-a mai intamplat cu telefoanele Motorola de foarte multa vreme.
Adauga un comentariu