Telefoane mobile

Motorola Droid Bionic, rivalul lui iPhone pe retele LTE

Publicat: 08 sept. 2011

Verizon se pregateste sa lanseze un telefon care vrea sa il detroneze pe iPhone, Motorola Droid Bionic.

Telefonul a fost prezentat la CES 2011 si a starnit inca de atunci interesul publicului.

Initial, contul de Twitter @DroidBionic a anuntat ca astazi va fi lansat telefonul. Oficialii companiei au declarat insa ca nu exista o data de lansare stabilita si ca @DroidBionic nu este un cont oficial Verizon sau Motorola.

Asa ca, desi se stie ca smartphone-ul va fi lansat luna aceasta, nu s-a comunicat oficial o data. Americanii au insa motive sa astepte telefonul de 300 de dolari cu nerabdare.

Ecranul TFT capacitiv de 4,3 inci, memorie interna de 16 GB, cu extinedere cu card microSD de pana la 32 GB, camera principala de 8 MP, cu autofocus, dual LED flash, geo-tagging, stabilizator de imagine, sistem de operare Android sunt doar cateva dintre caracteristicile lui Droid Bionic.

Telefonul va avea ecranul cu cea mai mare rezolutie din seria LTE de la Verizon, bateria este mai buna decat a lui HTC Thunderbolt, iar aplicatiile Flash au sanse mai mari sa fie performante pe procesorul dual core.

Ce sanse avem noi sa ne bucuram de prezenta lui Droid Bionic pe piata? Minime spre deloc, cel putin in viitorul apropiat. Desi tehnologia LTE (Long Term Evolution)folosita in SUA este dezvoltata in Romania de catre compania Alcatel-Lucent Romania, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Telecomunicatii nu a pus in vanzare licente LTE. In cel mai fericit caz, vom auzi despre LTE in Romania la sfarsitul anului viitor.loading...

Adauga un comentariu